Přejít na obsah

Kemotek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kemotek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, mám Octavii 1 1.9 TDI rv 2003, dnes jsem sedl do auta, že pojedu do práce, nastartuju, nechám to zahřát rozjedu se 1, 2, 3 kvalt, pribrzduju do zatáčky, podradim na 2 a když slapnu na plyn a plyn nereaguje, jede to jen na setrvačnost. Když zařídím zpátky 3 tak auto vůbec nepřidá, jen se tak divně dusí, když podradim zpět na dva tak se auto zase malinko rozjede ale jen na volnobeh te rychlosti, takže tak max na 25km. Během toho mi bliká kontrolka žhaveni.. Taková ta spirála. Když vypnut motor a nastartuju, jde normálně auto rozjet klidně na 1 2 3 kvalt, klidně do 2,5k otáček.. Jenže ve chvíli kdy brzdim, či brzdim a podradim a přidám znovu plyn, celý proces se opakuje. Nevíte někdo co by to mohlo být?
  2. Kemotek

    Autopotahy

    Rozpočet mám tak do 2500 max a potřeboval bych teda asi taky 5 opěrek hlavy.. Nemůžete mi prosím nějaké potahy doporučit ? Nějaký konkrétní model?
  3. Kemotek

    Autopotahy

    Dobře, to je pravda. Co říkáte na tyto? Bylo by to lepší ? A jak je to s tím vyhříváním ?
  4. Kemotek

    Autopotahy

    Zdravím. co říkáte na TYTO potahy? Je tam psané, že je možnost použít zadní loketní opěrku, znamená to tedy, že v sadě je potah zvlášť na opěrku, kterou můžu bezproblémů sklápět? A taky bych se rád zeptal, zdali tyto potahy nezabrání přenosu tepla z vyhřívaných sedaček. Prodejce mi napsal, že ne, ale spíš mě zajímá, jestli nemáte někdo nějaké zkušenosti. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...