Přejít na obsah

BlazingUFO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení BlazingUFO

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. No ja síce som audiofil, ale od auta nečakám diskotéku. Tam mi stačí keď to pri vyššej hlasitosti nie je úplne ploché, len som sa bál že chyba nie je v reprákoch ale v amundsene+. Keď som mal focus tak som naopak menil vstavané rádio za pioneer a repráky zrazu neuveritelne ožili, ale toto mi už pripadalo moc zlé na to aby to bola chyba rádia. Takisto sa mi celkom lúbi ta navigácia a nechcem to meniť, čiže som rád že by malo pomôcť vymeniť repro. edit: poradili by ste mi prosim aké repro tam kúpiť? Našiel som iba toto, ale no neviem... http://www.autohifi-jean.cz/reproduktorovy-set-Skoda-octavia-ii-tlumeni-p-3679.html?zenid=137dc8db83c7816e007641ca98854cf4
  2. No ono už cítiť pri vyššej hlasitosti že je ten zvuk plochý a občas to už aj chrčí. Ale ďakujem za odpoveď, budem teda predpokladať že z amundsena sa bude dať dostať kvalitný signál a poobzerám sa po riešení reprákov
  3. Čaute, kúpil SO II 2012 a mám tam amundsena+. Chcem sa spýtať, on hrá tak hrozne zle alebo tie reproduktory? Som s ním totiž docela spokojný, ak by to bola iba chyba reprákov tak vymením tie, ale ak dáva amundsen zlý playback tak by tiež musel ísť preč.
  4. Tak potvrdzujem úspešné nainštalovanie. Pouzil som oranzovu evo 64GB z alzy. Kto by mal problem zohnat, tak mi mozte napisat.
  5. Zdravim, je mozne nahrat do amundsena aj zapadne aj vychodne mapy sucasne? A neodpredal by mi niekto uz pripravenu sd kartu?
×
×
  • Vytvořit nový...