Přejít na obsah

Seledo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Seledo

  1. Špatný start za tepla: na 90% startér ,těma výměnama baterek to stejně vyřešíte jen na chvilku,až začne strácet kapacitu začne to určitě zase,vyndat startér ,vyčistit,prostříkat a pokud nebude upně v p... bude to ok.

  2. proti axonce nic nemám(sice neni muj vkus) je perfektně zpracovaná!!!, ale nesouhlasim stim, že by se za ni nestyděl jakýkoliv člen tuning clubu..., protože prostě to auto už je hotový a takle to koupit a pak se sní takle někde prsit je pakárna, takže si to koupí spíš nějakej pseudotuner (kterej tomu hovno rozumí a má to jako modní doplněk) z buhvíjakýho clubu(a bude zněj velikej tuningář).., ne člověk kterýho baví auta dělat ;)

    Já s tím plně souhlasím,taktéž bych neměl žaludek na to koupit již takto udělané auto,které navíc každý kdo se jen trochu pohybuje na češké a možná i zahraniční tuningové scéně moc dobrě zná.Ale o to přeci nešlo,jde o to že lidé kteří ví o upravách vozů prd pomlouvají kvalitně zpracované a originální auto.Je jasné že je dost extavagantní a to se nemusí líbit každému to nikomu nenutím,nicméně si myslím že to auto mělo reprezentovat (zviditelnit) firmu Axon a její možnosti a to se jim myslím povedlo.

  3. Dovoluji si nesouhlasit,ta Fabia je nádherná a spousta lidí to již ocenila.Bohužel zde lidé nasadí své brutální RS nárazníky a krityzují zde kvalitní dílenské zpracování.

×
×
  • Vytvořit nový...