Přejít na obsah

ice22222

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ice22222

  1. "Řeším tedy už jen to, že po tom co se rozjedu vyskočí hláška parkpilot nedostupný. Dá se to taky nějak řešit? Auto je bez parkovacích senzorů" Tak jsem si ještě hrál se zapojením a zjistil jsem, že když dám kameru na 12V baterii samostatně, tak na rádiju po rozjetí se s autem chvíli ještě ukazuje pak se teprve vypne. Problém tedy je, že má kamera elektriku ze zpátečky, která když se vypne, tak kamera se vypne hned a infotaiment by ji ještě chtěl zobrazovat, takže vyhodí hlášku parkpilot nedostupný. rešení??? - mám si tam přidat relé SMR-B, dovést stálé napětí z 12V zásuvky z kufru, zpátečkou jen sepnout napětí do kamery a po vyřazení ponechat ještě chvíli napětí pro kameru? - nebo to jde řešit nějak jinak? Díky za tip :)
  2. Zdravím. Kamera byla opravdu PAL. Vzal jsem druhou shodnou od kamaráda, co ji měl na VW, prohodil jen na konektorech a obraz je barevný a ok. Číňan mi tedy poslal PAL verzi. Řeším tedy už jen to, že po tom co se rozjedu vyskočí hláška parkpilot nedostupný. Dá se to taky nějak řešit? Auto je bez parkovacích senzorů.
  3. Dodělával jsem čínskou parkovací kameru do osvětlení SPZ na O3 MY2016 s Bolero ale nejede to jak má. Prosím o tip jestli je to problém v kódování obrazu kamery (nevím jestli mi číňan poslal PAL nebo NTSC) nebo problém elektrického zapojení. Video níže, fotky v příloze. Díky za rady! Youtube - O3 - parkovací kamera - poskakuje obraz + je černobílý pararalelní dotaz: po tom co se rozjedu vyskočí hláška parkpilot nedostupný. Dá se to taky nějak řešit? Auto je bez parkovacích senzorů.
  4. Jak se dá odblokovat hlasové ovládání když mám bolero a bluetooth? Ja jsem myslel že to nejde, že to chce aktivacni klíč. Btw mám o3 rv11/2016 a start/stop vypnut zvýšením napětí Děkuji
  5. Předně děkuji za toto téma a nyní dotazy 1) Dá se dokódovat na Maxidot / Bolero aby zobrazovalo stav zanesení DPF? 2) Dá se dokódovat na Maxidot / Bolero zobrazení, že probíhá regenerace DPF? 3) Dá se dokódovat na Maxidot / Bolero aby zobrazovalo teplotu spalin ve výfukovém potrubí? 4) Dá se dokódovat, aby tempomat dokázal sám udržovat rychlost i při jízdě z kopce (samočinné přibrždění jako na BMW)? Díky za případné návody jak to dokódovat. Výbava: Ambiente, RV 12/2016 se světelným senzorem. zatim dokodováno: HHC, Corner Lights, VRS na rádiu, Stagging, Fuel Level Maxidot, Sklápění pravého zrcátka při zpátečče Plánuju dokódovat: ESP sport do rádia, Pohasnutí halogenů při blinkru, stěrače do servisní polohy v rádiu, 2. mlhovka, Změna loga na Maxidotu
×
×
  • Vytvořit nový...