Přejít na obsah

Cobyck

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Cobyck

  1. To budu muset, ale i tak děkuju za odpověď a snahu;)
  2. Děkuju za odpověď, to vše až k poslední větě vím.Jde mi o to že značky jsou v depozitu na úřadě 300 km daleko.Jestli je musím vyzvednout či ne?K poslední větě: auto mohu zrušit i když není EKO likvidace?
  3. Děkuji moc za odpověď, je asi pochopitelné že za 10 let už funkce větráku bude slabší že?
  4. Ahoj, rád bych se od někoho zkušeného dozvěděl jak postupovat při prodeji přítelkyně Octávky která je bouraná viz foto.Je nabízena jako celé auto na rozebrání a náhradní díly, značky jsou v depozitu na Moravě a odhlášené POVko bez STK, nepojízdné.My jsme z Prahy kde i auto stojí na dvorku.Máme kupce na náhradní díly a já i přes všechno hledání nevím jak zprostředkovat prodej, aby bylo auto napsáno na něj vzhledem k jeho prodejní ceně a pak s tím spojená evidence a přepis kdy značky jsou v depozitu na druhé straně republiky.Jde to ošetřit ve smlouvě tak aby z nás spadla veškerá povinnost či nějaké jiné rady?Děkuji všem za odpovědi.
  5. Zdravím, včera jsem přijel večer domů a dnes dopo při venčení psa jsem slyšel jak v zamknutém autě běží větrák a proudí vzduch z průduchů za kapotou a uvnitř auta, otočím klíčkem a větrák vypne a zapne se klasicky clinatronic.Šíbr má solár pokud to pomůže a jestli to s tím má něco společného.Jinak supa mám poprvé a zatím týden.Děkuju za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...