Přejít na obsah

stakal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení stakal

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny. Mám Fabii Combi III edice Trumf z roku 2017, 1.2 TSI 66KW. Toto provedení má světlomety s žárovkou H4. Denní svícení je po stranách světlometů s obyčejnou malou vláknovou žárovkou, která svítí dost slabě. Chci se zeptat, jestli jste někdo zkoušel nahradit tuto obyčejnou žárovku nějakým typem led žárovky. Pokud ano, tak jestli to jde bez problémů nebo jestli systém nesignalizuje nějakou chybu. Děkuji.
  2. Při zapnutí zapalování u 1.2 66Kw je slyšet dost výrazným způsobem elektrické čerpadlo paliva vzadu pod sedačkami. Zda se mi to až příliš hlučné. Jak jste na tom ostatní?
  3. Nejde ten zvuk nějak odtlumit? Třeba výměnou plechových disků za hliníky? Pneumatikama to asi nebude, když se to samé na zimních i letních...
  4. Mám takový dotaz... při jíždě i menší rychlostí cca 30 km/h, se ozývá odněkud od podvozku takové divné hučení, jakoby od odvalující se pneumatiky, ale jakoby přes chvějící se nebo rozkmitanou pružinu. Podobný zvuk je slyšet, když do pružiny klepnete prstem, tak se na moment rozkmitá a rozezní. Myslel jsem, že je to pneumatikama, ale zimní jsem vyměnil za letní a je to to samé. Na drsnějším povrchu vozovky je to slyšet více, na hladším méně. Slyšet je to i při vyšší rychlosti.Auto je nové, najeto 2000 km. Zvuk pozoruji od prvopočátku. Má někdo podobné zkušenosti? Jedná se o Fabii III kombi (TSI, 66KW).
×
×
  • Vytvořit nový...