Přejít na obsah

wltn1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem wltn1

  1. fabia 1.2mpi 2003 (motor AWY). Má tenhle motor někde váhu vzduchu? už půl dne se ho snažím nalézt ale bez výsledku... Díky
  2. wltn1

    p0132

    Dobrý den, mohl by mi někdo prosím přesněji popsat co znamená chyba P0132 O2 Sensor Cirtuit Hight (Bank 1 Sensor 1)? Tato chyba se objevila jen na chvilku a poté už vůbec a jinou chybu to nehlásí. Na volnověh trochu kolísají otáčky a po sešlápnutí plynu se propadnou až auto skoro chcípne, ale to jen občas. Ovšem od té doby pokud s autem jedu, tak při sešlápnutí plynu se mi občas plyn propadne a musím znova sešlápnout spojku a znova plyn aby zase jelo normálně. Nejdříve to bylo jednou za 100km cca a nyní to je cca po 2km najeti (asi kdyz se ohreje motor). Auto je dva měsíce po výměně lambda sondy a katalyzátoru.
  3. Mirek, servis, ale teĎ mají plno tak musím počkat do příštího týdne. Ano, to vím, i tak mě ale pustili a právě technik říkal, že to chce vyměnit kat že bude plný oleje z toho, jak to jelo jen na dva válce, tak jsem ho nechal vyměnit, chyba s katem zmizela, ale objevila se s lambdou.
  4. Zdravím, popřadě - koupil jsem auto, s motorem 1.2 mpi 40kw 6V, po zjisteni, že majitel nekolik mesicu jezdil jen na dva valce misto tri cekala motor prebrouseni hlavy, nove tesneni a nove rozvody. Po této investici bylo v planu udelat stk,, i kdyz svitila kontrola motoru s chybou, ze kat ma nizky ucinek. na emisích bylo naměřeno CO2 1,60 misto 0.50. Tam mi bylo sděleno, ze je potreba vymenit katalyzator. Kat jsem tedy nechal vymenit a nyní už to nehlásí chybu katu, ale pro změnu to hlásí P0133 - slabý signál labda sondy 1. Lambdu vymenim, ovsem nova prijde za cca 10 dni a ja s autem potrebuji jezdit. Je nejaka sance, ze to na emisisch projde, nebo stale budou problem? Díky
  5. Právě, kvuli chybě s malým učinkem katu jsem ho vyměnil, chyba ohledne jeho uz nesviit ale misto neho sviti tato, je tedy znicena i labda pokud to chapu správne? Díky
  6. Zdravím znova, nechci zakládtay novíé téma, proto se zeptám zde, ve svém minulém. Rozsvítila se mi kontrolka P0133? Co to je? Lambda? Tim padem an emisísch asi smůlua že? Děkuji
  7. Tak to jsem rad, diky moc za pomoc
  8. takže je to jed tím, že se ŘJ zdálo, že je málo benzínu a jinak nic?
  9. Děkuji. Kontrolka zhasla a pár dní se neukázala a dnes vyskočila nová a diagnostika píše chybu P1250 prc solenoid, fuel pressure or [fuel low] nevím jestli to má něajkou spojistost, ale nejdrive mi skocila kontrola rezervy a cca po 5km dalsi jizdy skocil prave tento problem a kontrolka motoru. Dotankoval jsem pul nadrze ale chyba neustala.
  10. mám tam přidělané vypínání, že to můžu zapínat i vypínat, spíše mi jde o to, že tím že to je přímo na baterii tak se ta baterie vybíjí ne? kdežto když to bude připojeno na nějaký okruh v autě, tak po nastartování to bere energii ne z baterie. Nebo se pletu?
  11. Zdravím, rozhodl jsem se, že si do svého auta dodělám svícení pod nohy. Sundal jsem kastlík u spolujezdce a našel průchodku do motrové části, kudy jsem prodáhl dráty a připojil na baterii. Chci se zeptat, zda existuje i jiné řešení, než to vést přímo na baterii? Nevybijí se tím baterie náhodou? Přžecejen za jízdy si auto nebere energii z baterie ale z akumulátoru ne? Omlouvám se za špatné vysvětlení, jsem v tomto laik, stačí mi jen nákres či fotografie jak to máte vy zapojené, případně k přesně jakému drátu. Děkuji mnohokrát.
  12. Zdravím, jedná se o fabii roku 2003 s motorem 1.2 mpi. Nevím proč nemá označení htp ale to je teď vedlejší. Můj problém, auto je po vymeně rozvodu, ventilů a broušení hlavy motoru. Jelo normálně ovšem teď cca po 300km jízdy se rozsvitila kontrolka motoru (takový ten motor s vrtulkou nahoře jakoby) Podle diagnostiky to hlásí P0420 - catalyst system efficiency below threshold bank 1 P2000 - NOx Trap Efficiency Below Threshold Bank1 moc se v tom nevyznám, ale podle hledání by to měl být katalyzátor a lambda sonda před katem. Máte s tímto problémem někdo zkušenosti? Podle ohledání technika vypadá katalyzátor docela načatý. měla by stačit jeho výměna, nebo bude problém právě i v té sondě? Stalo se někomu něco podobného? Děkuji mnohokrát, jsem zde nový.
×
×
  • Vytvořit nový...