Přejít na obsah

Tendance

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Tendance

  • Narozeniny 1. Duben

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Tendance

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já tahám karavan 1200kg. Po výměně sahary dobrý. Jenže jsem auto nekupoval nový, tudíž jsem si nemohl nakonfigurovat tažný z výroby.
  2. Dle servisního manuálu pokud má auto stop start má i silnější altík i baterii a 4x4 i přídavný chladič, takže jediný rozdíl byl v tom ventilátoru. Byl to však běh na dlouhou trať to zjistit. Po roce se to však podařilo. Žádný servis to nechtěl sdělit a tvrdili, že to nejde.
  3. Ahoj. Tak po roce problém s přehříváním snad vyřešen. Dle servisního manuálu byl vyměněn ventilátor 300W za silnější 400W a auto s přívěsem se nepřehřívá.
  4. Díky všem za odpovědi. Tažné montoval autorizovaný servis, je to riginál od Škody, vodní pumpa je nová, jelikož stará začala prosakovat, nyní najeto 3500 km od výměny. Auto se za normálních podmínek chová v pohodě, jen při velkých kopcích se více zahřívá, ale jen s přívěsem. Dva autorizoné servisy nikdy při dodatečné montáži nedodělávaly nic na chladícím systému i když z výroby nebyla příprava. Od zastoupení Škodovky mi přišlo, že je potřeba posílit chladící systém ( větší chladič) a upravit zadní nápravu. To teda nevím jak. Přesto ještě jednou děkuji za poznámky. P.
  5. Zdravím jsem tu nový. Lehce se představím. Koupil jsem octavii 3 2,0tdi combi 4x4. auto je 3 roky staré po operativním leasingu. Je to moje první škodovka. Nechal jsem namontovat tažné, ale auto nemělo přípravu. Při jízdě s přívěsem asi 1200kg se auto v kopcích začalo hřát. Vodní pumpa nová. Na webu info škoda mi radili úprava chlazení a zadní nápravy, ale nejsou schopni sdělit co konkrétně. Ani ve dvou autorizovaných servisech mi nedokázli poradit. Nemáte s tím někdo zkušenosti, pořípadě poradit co všechno vyměnit? Asi se bude jednat o větší chladič a jiný ventilátor, ale byl bych rát o nějaké konkrétnější informace. Děkuji za odpověď a s pozdravem Pavel Litoměřice.
×
×
  • Vytvořit nový...