Přejít na obsah

ondradojc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení ondradojc

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Děkuji moc za info, našel jsem ve spoji maličkou dírku, přetmelil jsem a uvidíme časem jestli to byl tento problém, každopádně moc moc díky.
  2. Díky moc, náhodou zkušenost s objevováním se vody v tapecírunku 5. dveří nemáš?
  3. Právě ta clonka nejspíše se z dálkových nepřeklopí na tlumená, stačilo by koupit pouze čočku s tou clonkou a elektromagnetem a vyměnit? V servisu mi řekli, že vymění celý světlomet s prací za 10 000 Kč
  4. Zdravím chlapi, Na octavii III mám problém s levým bixenonovým světlem. Při tlumení z dálkových na potkávací pravý bixenon nejspíše zůstane viset a pořád svítí dálkově, problém se vyřeší tím, že na světlomet poklepu a bixenon se překlopí na potkávací, ale rozhodně nechci pokaždé klepat na světlomet a řešit takto problém. Nejspíše asi bude problém na bixenonu v tom elektromagnetu, máte s tímto někdo zkušenost, popřípadě mi poraďte jak tento problém řešit? Díky, s pozdravem Ondra.
  5. Zdravím chlapi, Mám octavii III rok výroby 2013, začala se mi objevovat voda v tapecírunku 5. dveří. Měl jsem to rozdělané, ale nikde jsem nepřišel kudy by se tam voda mohla dostat. Ostřikovačem přes brzdové světýlko to nejde, protože by to bylo cítit, toto je čistá voda. Měl jsem to vytřené do sucha, ale jakmile prší delší dobu tak se tam voda zase objeví, při otevření kufru je slyšet jak se tam voda přelejvá a pak pomalu vytéká mezi spojema plastů tapecírunku. Máte prosím Vás někdo zkušenost s tímto problémem? Prosím o radu. Díky moc chlapi, s pozdravem Ondra.
×
×
  • Vytvořit nový...