Přejít na obsah

ondrejvesely89

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ondrejvesely89

  1. ondrejvesely89

    MaxiDot

    Teď si nevzpomenu na jméno, je to člověk z okolí Chomutova, byl ochotnej a šikovnej a všechno, ale na tohle jsme při instalaci nepřišli (myslím že tu i na fóru taky je -> instalovali jsme to na parkovišti u Albertu v Bílině a měnil mi je právě za maxik z F1, ale je to už dlouho a jméno si nepamatuju. Tuším, že to je tak půl roku možná rok, co mi to dělal.
  2. ondrejvesely89

    MaxiDot

    Přes tohle jsem to kódoval a mám právě tenhle problém. když nastavím hodnotu na 16 tak to ukazuje tu nádrž a dveře, ale neukazuje mi to ostřikovače a prasklý žárovky. Pokud nastavím 04, tak mi to zas neukazuje ty dveře atd... :-( nevím jestli nedělám něco blbě.
  3. ondrejvesely89

    MaxiDot

    Opravdu? (Nehádám se) Jenom když sem si o tom něco hledal tak tam byl jmenovitě u fabie L-code zmíněn.
  4. ondrejvesely89

    MaxiDot

    Zdravím pánové, nechal jsem si do Fabie I předělat budíky z F2 ale mám tam jeden problém oproti maxíku z F1, který mi ukazoval krom prázdné nádrže i docházející kapalinu v ostřikovačích, otevřené dveře atd... Bohužel tyto budíky mi ukazují po nastavení ve VCDS pouze varování paliva, a pokud nastavím hodnotu aby se ukazovala i hladina v ostřikovačích, tak mi nefungují minimálně dveře a myslím že i nádrž (ale to nemám ověřeno). Vím že se to dá nějakým způsobem nastavit přes L-code, ale v tom zběhlý nejsem a ani nemám příslušný program. Dá se s tím dělat něco jiného než přes L-code? Popř. byl by někdo ochotný mi to nastavit? Jsem z Bíliny a v rozumném dojezdu bych samozřejmě dojel.
×
×
  • Vytvořit nový...