Přejít na obsah

ezpzlmnsqz1337

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ezpzlmnsqz1337

  1. Ahoj, chtěl bych vyměnit radio Rhapsody za jine 2din (android atd.) radio. Bohužel mám v superbu Symphony sound system, takze vzadu zesilovač atd. Už jsem jedno rádio vyzkoušel (viz obrázek), a kupodivu i fungovalo, ale pri nizke hlasitosti bylo slyset šumění (které se měnilo s přidáváním plynu, dotykem obrazovky atd.). Zajímalo by mě jestli to může být tím, že výstup (již zesílený) z rádia jde ještě přes zesilovač v kufru. Nebo to bylo vyloženě rádiem od číňana. Jde nějak jednoduše tedy rádio vyměnit nebo bez většího zásahu to možné není? Protože původní rádio sice hraje dobře ale jinak mi je úplně k ničemu (bez navigace, bez aux, bez BT, Spotify atd.). Díky
  2. Ahoj, asi před týdnem jsem měnil xenonovou výbojku (D2S 4300K) na svém S1 2006. Bohužel jsem nevěděl, že při zavírání zapalovacího modulu nemohu mít zapojen jeho konektor, že jej musím prvně zavřít (otočit) a až pak připojit konektor. No a jak jsem se snažil jej otočit s konektorem, tak se celá ta lampa jakoby uvolnila. Na obrázku je vidět, že lampa jakoby nesedí přesně v té díře ve světometu. Rozebral jsem poté celý nárazník a světlomet vyndal, nicméně ani tak se mi nepodařilo jej dostat zpátky tak, aby seděl (nebyl vidět okraj lampy). Jde s ním hýbat v podstatě jen asi 1cm nahoru nebo dolů. Světlomet teď nicméně svítí hodně dolů a nevím, jestli je možné jej pomocí těch seřizovacích šroubů nějak srovnat, to budu teprve zkoušet. Nestalo se to někdy někomu? Upřímně doufám, že není nutné měnit celé světlo za šílené peníze.
  3. Nevyresil si nahodou ten CAN BUS? Všude jsem se zatím dočetl, že u Superba 1 to není možné rozchodit s jiným rádiem. Nemůžu totiž taky rozjet maxidot s cizím rádiem.
  4. Zdravím, koupil jsem si nedávno rádio s androidem, že jej nainstaluji do svého Superba I 2.5TDI rv.2007. Všechno vypadalo docela jednoduše, staré rádio (Rhapsody) jsem vyndal, konektor co tam byl (viz obrázek) přímo seděl na toto rádio, čili jsem rádio připojil a ono se zapnulo. Předpokládal jsem, že je to opravdu takto jednoduché. Nicméně následně jsem zjistil, že se rádio nevypíná s klíčkem (a tedy nejspíš běží pořád) a také nefunguje část maxidotu s informacemi o rádiu. To že zrovna můj superb má v kufru zesilovač, který se údajně ovládá přes can bus s tím ještě něco udělat zvládnu, ale to že rádio pravděpodobně někomunikuje po CAN BUSu a nevypíná se je docela problém. Již jsem to řešil na FB skupině, nicméně většina lidí tvrdila, že superb I prostě s cizím rádiem mluvit po CAN BUSu nebude, je to pravda? Nestačí jen někde něco povolit v diagnostice? Protože rádio má i spoustu režimů toho CAN BUSu, čili tuto komunikaci podporuje se spoustou typů aut, nejblíže mému je tam pak nastavení Volkswagen. Je tedy možné tuto komunikaci rozjet nebo to opravdu možné není? Při zapojení starého rádia vše opět normálně funguje.
×
×
  • Vytvořit nový...