Přejít na obsah

ruby71

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení ruby71

Bažant

Bažant (2/14)

  • Collaborator Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Ahoj. Sám zjistíš, že stejně budeš pořád používat mobil, byť přes AA.
  2. Ahoj Mě právě nepomohlo nic Tebou uvedeného. Prostě nějakým způsobem asistenti z nabídky maxidotu zmizely. Objevila se nabídka úplně jiná. Z původních 4 položek tam byly jen tři. Ještě ne v češtině. V infot. to nastavit také nešlo, všude to psalo nedostupné. Pomohlo až komplet přehrání software. Trvalo to půl dne. Prý tam byl dokonce i nějaký flash na můj VIN. Tak jen doufám, že v brzké době nebudu zas přehrávat.
  3. Ahoj Primárně nešlo o to jak funguji, mě konkrétně původně šlo o to že asistenti nefungovaly vůbec, respektive po velkém sněžení vše vypadlo a nešlo už zapnout i po očištění atd. To jen pro rýpaly, kteří se zapojují až teď, když je problém vyřešen. Návody samozřejmě čtu . Ale praxe je praxe. Kolegovi Ivi jsem jen popsal mou a zdůrazňuji svou zkušenost. V čemž nevidím problém, ani z toho neplyne, že nečtu návody.
  4. Ahoj Problém odstraněn přehráním komplet software asistentů. Teď funguje vše ok. Pravé zrcátko detekuje např. na tříproudé silnici, když pojedete středním pruhem a v pravém Vás bude míjet auto tak to funguje spolehlivě. V ostatních případech jen rychlejší auta v pravém pruhu. Má zkušenost.
  5. Tobě také dík. 20.12. jdu na servis tak se uvidí, predběžně asi software.
  6. Díky. Vím ten front to je jasný to chápu. Ten normálně teď funguje po očištění. Myslíš že to umí jen ve škodovce? Jo a jak dlouho to asi trvalo? Bez auta se neobejdu. Děkuji P.
  7. Díky. Vím ten front to je jasný to chápu. Ten normálně teď funguje po očištění. Myslíš že to umí jen ve škodovce? Jo a jak dlouho to asi trvalo? Bez auta se neobejdu. Děkuji P.
  8. Dík za info. Mě se odpojili oba jak vyparkováni tak i hlídání úhlu. Z ničehož nic, fakt po tom sněžení respektive když sněžilo. Nešel ani front atd. Kdyz jsem očistil okno kamery tal line asist front asist v poho a z max dot zmizla nabídka hlidání mrtvého úhlu a místo toho tam je side asist ktery nejde zapnout ani v infot. Budu muset asi na diagnostiku nebo budu zatím jezdit bez toho. Jo kolik Tě stálo to přehrání software? Dík P.
  9. Ahoj. Včera se mi stalo úplně to samé. Z max dotu mi položka mrtvý úhel úplně zmizela. Místo toho tam mám side asist. V infot. mi to nejde zapnout, píše že je asistent vyparkování nedostupný. Do včera to šlo normálně. Stalo se to až po tom včerejším sněžení. Nevím zda to má nějakou souvislost. Poraďte dík. P
×
×
  • Vytvořit nový...