Přejít na obsah

sekino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil sekino

  1. tiez som od neho kupoval svetla, na jednom svetle mi svieti len jeden kruzok a to velmi slabo, skusim vymenit modul, snad to pomoze.

    -Lvicek00 <Lvicek00@seznam.cz>nespolahlivý predajca

    zdravim,

    kupil som svetla angel eyes, bohuzial na jednom svetle mi svieti kruzok na stretavacom svetle velmi slabo a len do polovice na dialkovych nesvieti vobec. Vymenil som MENIC NAPATIA, tu ciernu skrinku pod svetlami za uplne novu a vysledok je rovnaky.

    Stretol sa s tym niekto? Moze mi niekto poradit v com je problem. Vdaka.

    post-10884-004644700 1282845467_thumb.jp

  2. zdravim,

    mam fabcu 1.9 TDI PD 74kw, s chipom, ktory som daval zhruba pred 2 rokmi, vtedy to islo jedna basen. 2x do mesiaca chodim po dialnici domov a zistil som ze ten vykon co to malo uz je davno prec, maximalka s bozou pomocou 170km/h podla tachometra, 5. stupen netaha skoro vobec, kdezto pred 2 rokmi som este citil tah na 5. stupni. vtedy to slo zhruba 205 maximalne podla tachometra. Bol som na servisnej prehliadke pred 2 mesiacmi, takze su vymenene vsetky filtre olej a tak. Otacky na 4. stupni tak max. 3,8tis na 5. tak 3.3tis predtym to bolo na 5. urcite 4tis, no najviac ma trapi to zrychlenie, ked nemozem skoro ani predbehnut auto na normalnej ceste. Vie mi niekto povedat kde moze byt problem???? Motor, turbo ... ???

    Vdaka

  3. pokud myslíte na aukru člena pod Lvicek00 <Lvicek00@seznam.cz> doporučuji NEKUPOVAT je to zmrd,kterej prodá a pak když je problém,nezvedá telefon a na mail neodpovídá-dostal jsem od mé polovičky AE Black na fábku-hned po doručení byl na PP zlomený držák-to jsem se ještě dovolal a vyreklamoval jsem rádoby new světlo co bylo otevřené a šedé lepidlo oblemcané po celém světle-vše namontováno,ale pak mě vše hned přešlo-na vyměněným PP AE nesvítil ani jeden kroužek,na zlomeným jen jeden-tak jsem s kamarádem laboroval a výsledek je ten,že nesvítí stále PP světlo,prodejce nezvedá foun a tak mě nic jiného nečeká než koupit new,neboť jsem světla origo prodal i origo xeny jsem prodal-závěr je ten-kupovat jen v kamenném shopu-přez aukro bohužel ne-není jak vyreklamovat-Lvicek00 <Lvicek00@seznam.cz>nespolehlivý prodejce

    tiez som od neho kupoval svetla, na jednom svetle mi svieti len jeden kruzok a to velmi slabo, skusim vymenit modul, snad to pomoze.

    -Lvicek00 <Lvicek00@seznam.cz>nespolahlivý predajca

  4. Potřebuju malou radu.Našel jsem na aukru tyto Angel eyes a pán je tam prodává za 2990kč nová !! Cena se mi zdá dobrá,jen nevím jestli to není nějákej moc velkej šit.

    odkaz: http://www.aukro.cz/item728015064_skoda_fa..._angel_eye.html

    objednal som si tieto svelta od TOMASa LEPa, bohuzial mi na jednom svetle nesvieti jeden kruzok a druhy velmi slabo akokeby napolovicu, mal uz niekto takyto problem, popripade ako sa to da odstranit? :help:

  5. EagleEyes vyrobili prvních 50 sad tento týden. Z toho nám jde 20 sad, zbytek Německým firmám.V pondělí 10/9 odchází kontejner s těmito 20 sadami.Tzn. za cca 4-5 týdnů budou skladem první sady.

    Příští týden nám výrobce rovněž zašle 2 sady pro reklamní účely (tyto světla nejsou určené pro prodej),takže budete moci vidět, jak vypadají přesně na autě.

    S pozdravem

    Martin Kopáček

  6. oki, len som to chcel vediet ako to chodi, takze nikomu nic, budem sa tvarit ze to takto islo vzdy :p inac tuning si idem dat spravit u cimbu, nechcem usetrit par tisic a potom sa mi to vrati na prevodovke, turbe alebo spojke :( to radsej nie.

  7. Chcem sa spytat ako to je s chiptuningo na Slovensku, ci je to legalne a ci sa nieco zapisuje do technickeho, kedze sa zvysi vykon, viem ze asi blba otazka , ale chcem v tom mat jasno. A ci su s tym nejake problemy na kontrolach napr. pri STK alebo inych . DIKES

  8. Vymenil jsem opet vozidlo a mam na nem i ostrikovace svetel... Zatim jsem nepouzil.... Idealni by bylo sehnat origo ksenon :) abylo by to fajnove... ;)

    Mám taky xenony ale bez ostřikovačů. Koupil jsem jen krytky(obě cca 250,-kč),stříknul sprejem, malepil a nikdo nic nepozná...

    Jo a ty xenony se daj sehnat i fakt lacině,chce se to jen pidit... Ja koupil kompletní funglovky na 7000,-kč... plus jsem prodal stará světla za 1500,- ...

    Suma sumárům jsem v nich za 5500,-... :palec2:

    porad kde si to kupil ;) aj s ostrekovacmi a auto naklapanim?

  9. Zdravim, ja mam tiez FABIU combi 1.9TDI, RS tuning Milotec cierne + chromove doplnky, kotucove brzdy vpredu a vzadu ako na RS a nove tlmice, auto ide velmi dobre, ale ten chiptuning ma velmi laka :) mam najazdenych asi 100.000km a chcel by som to tam nainstalovat, ake su rizika a kde na vychode slovenska sa to da spravit ak ma niekto skusenosti. Nejazdim s pedalom na zemi ale niekekedy sa to fakt zide hlavne pri predbiehani. Dikes za info

×
×
  • Vytvořit nový...