Přejít na obsah

stenliq

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení stenliq

Nováček

Nováček (1/14)

-4

Popularita

  1. Velice se omlouvám zdejšímu osazenstvu, že jsem si nenastudoval veškeré možné informace a věřil přijímacímu technikovi z autorizovaného servisu, kterého jsem považoval za odborníka. Pokud jsem někoho urazil svojí naivitou a hloupostí, omlouvám se ještě nadvakráte. Každopádně u světel bylo provedeno "znovunastavení nuly". Výsledkem je, že pokud jedu sám, svítí potkávačky na přijatelnou vzdálenost. Bohužel při jízdě v pěti lidech jsou opět přehnaně sklopeny a svítí kousek před auto.
  2. Jasně, tou absencí AFS jsem myslel i to, že se pocitově nemění ani rozsvěcení/zhasínání modulů, jako je na obrázku, který tu někde koluje (static bending). Uvidím, co mi k tomu řeknou při předání. Přinejhorším přidělám na blatník gopro a zkusím se projet po okresce, to by asi mělo něco ukázat. Každopádně včerejší cesta z Chýnova na D3 byla hrozná, protože to svítilo 10 metrů před auto a veškerý široký kužel byl pryč.
  3. Na Kodiaqovi nebo O3? Na O3 podle slov přijímacího technika AFS není vůbec. Nepřišlo mi, že by se tok a kužel světla jakkoli měnil při naklopení volantu.
  4. Což jasně, i bez AFS svítí dobře - tedy pokud jsou správně naklopená, což je koukám těžká alchymie, na kterou ještě nepřišli. Blbé ale je, že to Škodovka inzeruje ve všech materiálech i v konfigurátoru a nakonec to tam není. Pak holt přichází trochu zklamání.
  5. Dnes jsem dával do servisu O3 2017 s ledkama, svítily na potkávačky při zatížení cca 10 metrů před auto. Prý známá věc - uvidíme, jak vyřeší. A perlička k tomu - LED přední světlomety s AFS vlastně AFS vůbec nemají - jedná se pouze o "chybný popisek" v konfigurátoru a všech reklamních materiálech. Takže vcelku "pokrok" proti xenonům v předchozí generaci, kde AFS fungovalo.
×
×
  • Vytvořit nový...