Přejít na obsah

Thomaser

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Thomaser

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím, ví někdo jak rozsvítit budíky mimo připojení k vozidlu? Jedná se o 2003 a potřebuji zjistit + a - na budících abych viděl, že vše svítí v pořádku.
  2. Ahoj, těžce ale dostal jsem se tam, jsou tam 2 šrouby. Musíš nějak prostě se hezky tam dostat. Ano je schovaný za krytem. Naštěstí ten jde dát pryč pomocí dvou páček. Má chyba se objevuje stále, takže zkusím vyměnit po diskuzi EGR a MAP senzor, nic jiného mě nenapadá. Jedině škrtící klapka. Od začátku mě Fábia jen sere :D.
  3. Zdravím, MAP senzor jsem vyčistil a škrtící klapku taktéž a bohužel to samé. Při nezahřátém motoru se neprojeví nic, ale jak se zahřeje kapalina na 90°C a nechám auto brzdit rožnou se kontrolky a jsem na tom samém místě. Ještě mě napadá EGR, po 15 letech je ještě původní. Zkusím ještě tuhle možnost.
  4. Zdravím,mam takové problém vyskytuje se mi chyba P0106 absolutní tlak sběrného potrubí. Projevuje se to tak, ze když je zahřáty motor a brzdím motorem z kopce, tak se rožnou kontrolky motoru a EPC. Když dam neutrál chcípne a již nenastaruje. Setkal se někdo s tímto problémem? Po smazáni kontrolek nastartuje, ale nereaguje vůbec na plyn. Díky moc za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...