Přejít na obsah

Josef@

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Josef@

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám 11000km, nedávno se mi to stalo 2x. Cca 1500 ot., 4st. a minimální plyn...střídavě zrychlení a zpomalení jakokdyby jednotka nevěděla, co se po ní chce...Řešil jsem povolením plynu a hned zrychlením nad 1500 ot., nebo přeřazením na 3st.
  2. Mám 1.6 tdi 85 kw manual. Cca 10.000 km, nemám zkušenosti s DPF. Nikdy jsem nepozoroval smrad, či zvýšení otáček krom zahřívání za nízkých teplot asi tak 1-2 min. Pri aktiv. climatizaci jen mírně zvýšená spotřeba (0,6l/hod, norm. 0,3 až 0-4l/hod). Někdy při zastevení jede ventilátor, ale to připisuji dochlazovani turba (má svů chl. okruch s el. čerpadlem). Každopádně mi nikdy nesvítila kontrolka DPF. Nevím, zda je to tím, že mám málo najeto, ale předpokládám, že by se za tu dobu zanesl. Jezdím z 1/3 město. MANUAL: Pro vyčištění filtru je třeba, pokud to umožňují podmínky provozu » , jet alespoň 15 min nebo do zhasnutí kontrolního světla  následujícím způsobem. Zařazený 4. nebo 5. rychlostní stupeň (automatická převodovka: poloha D / S). Rychlost nejméně 70 km/h. Otáčky motoru v rozmezí 1800-2500 1/min.
  3. Jestli mohu s trchou do mlyna...uz jsem to tu v minulosti psal. V lete dlouhodoba spotreba 3,8 kg, v zime 4,2. Vzhledem k tomu, kolik auto s ocelovymi nadrzemi vazi solidni. A jezdim mesto, okresky i dalnici. Nedavno trasa Rozvadov Praha za 3,9 pri rychlosti 130-150. Pravdou je, ze skoro porad ve strudlu se snizenym odporem vzduchu...
  4. Nevíte někdo, proč se nemohou u tohoto motoru použít kola R15, pouze 16 a víc? Napadá mě jen hmotnost auta... U jiných motorizací patnáctky být mohou...
  5. BA 98 SUPER PLUS Od benzinu Natural 95 se liší oktanovým číslem ve výši minimálně 98. ...jiná odlišnost tam neni, doba použitelnosti 3 měsíce...hádejte, kvůli čemu...kvůli biosložkám. Píšou to na svém vebu.
  6. Verdikt servisu: vadná autobaterie. Po výměně opět OK. Prý se to stává velmi zřídka a výrobce autobaterií často ani nechce závadu na baterii uznat, ale tentokrát ano.
  7. Alarm nemám a psal jsem zhruba 50% po městě s vypnutým syst. start/stop, jinak dálky i několik desítek km. Nic mi to nehlásilo a najednou ende. Až potom mi to vyhodilo info o nízkém nabití. A po úplnem nabití vyzkoušenou nabíječkou po cca dvou hodinách na parkovišti baterka v háji. Zítra jedu do servisu, tak dám vědět, jak to dopadlo.
  8. Zdravim, mám ji 2 týdny, 1100 km, vypínám start/stop, ve měste asi 50% jízd a začala se vybíjet baterie. Nabil jsem ji nabíječkou do plna, nastartoval ujel 20km a za 2 hodiny jsem nenastartoval. Hlasilo to slabou baterii. Ma někdo podobnou zkušenost? Samozřejmě se chystám do servisu...
×
×
  • Vytvořit nový...