Přejít na obsah

sk2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení sk2

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, právě vybírám O3 Liftback. Původně jsem si (podle konfigurátoru) vybral Oranžovou Cayenne, ale když jsem ji včera viděl naživo, tak se mi líbit přestala :-( . Další volba padla na červenou. V nabídce jsou různé červené, ale bohužel nebude možné je vidět všechny vedle sebe. Pročetl jsem si toto vlákno a chci se ještě jednou zeptat, jaká červená se nejvíce líbí Vám ? Jaký je Velvet naživo ? Jak velký je rozdíl mezi Corridou a Rallye ? Viděl jste někdo Raspberry ? Moc díky za jakékoli názory, postřehy atd. (P.S. jen pro dokreslení - plánuji kola Hawk antracit a střešní okno).
  2. Moc děkuji za rychlé odpovědi. Budu si konfigurovat služební auto a docela mě to lákalo - mám rád "kochání" po vedlejších cestách se staženými okny. Do soukromého auta bych si to určitě nedal, ale u toho služebáku na 3 roky mě to docela lákalo. Někdo si to nemůže vynachválit, někdo to naopak zatracuje. No, nakonec do toho asi nepůjdu... Ještě jednou moc děkuji !
  3. Ahoj a dobrý den, rád bych se zeptal na zkušenosti s panorama střechou (resp. střešním oknem) na Octavii 3 Liftback . Vážně o této výbavě uvažuji, ale nemám žádnou osobní ani zprostředkovanou zkušenost Majitele bych se rád zeptal na klady / zápory, zajímá mě zejména: Hluk na dálnici Tuhost karoserie Skřípání / vrzání Přehřívání interiéru na slunci Chlad od skla v zimě Předem moc děkuji !
×
×
  • Vytvořit nový...