Přejít na obsah

sk2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem sk2

  1. Ahoj, právě vybírám O3 Liftback. Původně jsem si (podle konfigurátoru) vybral Oranžovou Cayenne, ale když jsem ji včera viděl naživo, tak se mi líbit přestala :-( . Další volba padla na červenou. V nabídce jsou různé červené, ale bohužel nebude možné je vidět všechny vedle sebe. Pročetl jsem si toto vlákno a chci se ještě jednou zeptat, jaká červená se nejvíce líbí Vám ? Jaký je Velvet naživo ? Jak velký je rozdíl mezi Corridou a Rallye ? Viděl jste někdo Raspberry ? Moc díky za jakékoli názory, postřehy atd. (P.S. jen pro dokreslení - plánuji kola Hawk antracit a střešní okno).
  2. Moc děkuji za rychlé odpovědi. Budu si konfigurovat služební auto a docela mě to lákalo - mám rád "kochání" po vedlejších cestách se staženými okny. Do soukromého auta bych si to určitě nedal, ale u toho služebáku na 3 roky mě to docela lákalo. Někdo si to nemůže vynachválit, někdo to naopak zatracuje. No, nakonec do toho asi nepůjdu... Ještě jednou moc děkuji !
  3. Ahoj a dobrý den, rád bych se zeptal na zkušenosti s panorama střechou (resp. střešním oknem) na Octavii 3 Liftback . Vážně o této výbavě uvažuji, ale nemám žádnou osobní ani zprostředkovanou zkušenost Majitele bych se rád zeptal na klady / zápory, zajímá mě zejména: Hluk na dálnici Tuhost karoserie Skřípání / vrzání Přehřívání interiéru na slunci Chlad od skla v zimě Předem moc děkuji !
×
×
  • Vytvořit nový...