Přejít na obsah

Torton

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Torton

  1. Ahoj, když sezeneš vzperu se stejnym číslem tak stačí vyměnit kus za kus. Pawlisko prodal by jsi tu nefunkční vzperu? Dnes se mi rozpadla na dva kusy. Asi v ni zamrzla voda a ja to zkusil otevřít ručně...Muj motorek bude ok ale potrebuju ten zbytek. Díky
  2. Přesně jak píše Robo11, akorát rozdělání motoru s převodovkou už nebylo potřeba. Pěkně nafocené, dobrá práce při hledání Robo11.
  3. Fotky bohužel nemám. Je potřeba podélně rozříznout ten plastový kryt vzpěry a odlepit z plastu, který kryje motor a převodovku. Potom je potřeba stahovák na pružinu, je hodně silná. Po zmačknutí pružiny jde rozdělat kryt motoru s převodovkou. Motor s převodovkou se dá potom vydělat. Pak se musí odpájet kontakty drátků(myslím že tři). Potom na čtyřech malých háčcích drží plechový kryt motoru, pod kterým je ten uhlík i s pružinami. Pružiny jsem vyrobil z pružinky z průpisky. Chtělo to pár průpisek rozdělat, než jsem našel správnou tuhost pružinky. A potom celé zase složit. Pouze vnější kryt buď opět šikovně přilepit nebo stáhnou černou páskou(když to člověk nehledá, tak si toho ani nevšimne)
  4. Zdar z trojky to tam dát nemůžeš, musíš koupit obě nové i s přehráním softwaru, nebo sehnat někde z vraku stejný typ vzpěry. Na každé vzpěře je napsané číslo např. 3T9 827 851 B . Nebo pokud víš, že je jedna vadná, můžeš si ji zkusit opravit. Já jsem ji celou rozdělal a v elektromotoru jsem vyměnil přítlačné pružinky k uhlíkům (byly zrezlé). A jede jak nová.
  5. Zdar, zkus otevřít ručně a potom podrz zavírací tlačítko asi 3 sekundy než se ozve signál a zablikaji blinkry.
  6. Děkuji, bohužel tento starý typ vzpěr už nejde vyměnit kus za kus, ale musí se měnit obě+přenastavení ŘJ. cca 18000 korun. Nakonec jsem vzpěru rozdělal a opravil, teď už zase šlape.
  7. Zdravím, poradíte mi prosím, kde by se dala sehnat elektrická vzpěra 3T9 827 851 B (Superb 2 kombi 2011), případně jestli někdo nemá na prodej?Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...