Přejít na obsah

Pavel Pávík Zemberi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pavel Pávík Zemberi

  1. Tak nečekal jsem že to s dieslem je taková finanční zátěž když něco odejde. Zas tolik času za volantem netravim, tak že neuprednostnuji diesel.jen co jsem koukal tak mi převážně vyjížděli nabídky dieslu, benzínu minimum. Určitě pokouknu i po benzínu.
  2. A co s benzínem, jak jsou na tom tyto auta? Nechci samozřejmě koupit nejakej finanční průser, tak zjistuji co se dá.
  3. Tak 20km do práce a zpět, ježdění po městě, občas výlet do 100km a pak doveleny po Čechách. No stim se musí počítat že bude nutno zafinancovat, a je mi jasný že na Fabii jsou díly levnější.fabii mám 3 roky něco sem musel zafinancovat postupně, naštěstí to odchazelo že se to dalo zvládnout. Ale tady když to odejde tak se to asi prodraží. Nemám tucha jak se pohibujou ceny za ty díly.
  4. Tak chtěl bych něco většího a zivejsiho. Jinak fabka slouží jak má.
  5. Díky za rady, samozřejmě že koukám dál, tahle se mi líbila vzhledově z fotek i celkem pěknou výbavou. Nerozumím tomu vůbec,mám Fabii 1,2 htp druhý auto,první byl forman tak se právě obracím na vás kteří s těmito auty mají skusenosti a můžou dobře poradit na co koukat a čemu se vyhejbat atd.
  6. Zdravím všechny jsem nováček tak snad se tu dozvím nějaké dobré informace. Chci si pořídit ojetou octavku a kolega mi říkal ať si určitě nekupuju kde bude filtr pevných částic a CR, spíš PD. Nějaký rady co se týče těchto věcí dobrý, špatný atd. Sem zvyklej na Fabii. Mám zatím v oku jednu, zatím sem ji neviděl osobně jen na internetu. Přikládám foto, a budu rád když mi řekente co si o tom myslíte, cena, km a jestli nevíte jestli to má ten filtr, nebo to od nějakého roku mají všechny? Či se to dozvím až to uvidím. Díky moc za info, rady a názory.
×
×
  • Vytvořit nový...