Přejít na obsah

Cafedelmar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

621 zobrazení profilu

Oznámení Cafedelmar

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ferdo25, potvrdila se tvá slova. Díky za nakopnutí, byl jsem moc měkkej. Napsal jsem jim pak něco v tom smyslu, že je jejich návrh nedostačující a že si to můžeme vysvětlovat u soudu. No a přišla odpověd, že vadné lišty odstraní bezplatně... Takže se na ně musí drsně a nenechat se...
  2. Díky za reakce. No, poté jsme poslali oficiální stížnostní dopis do servisu, tak nám přišla odpověď, že sice trvají na svém, ale že nám to z důvodu "dobrých vztahů" opraví, nicméně si zaplatíme náklady na práci za 1122,- Kč s DPH. I když jsem přesvědčený, že je to jednoznačně výrobní vada a mělo by to být řešeno bez keců v rámci reklamace, tak se asi nakonec vyplatí i tohle zaplatit, než trávit čas a energii tímhle ubohým sporem.
  3. Auto jezdilo do myčky, kam jezdí i i naše O3 s chromovanými lištami, a u tohoto vozu se nikdy nic neprojevilo. Ani žádný přípravek jsme na lištu nedávali. Kdyby ale vada nebyla takto jasně ohraničená dílem lišty, tak bych to ještě pochopil. Ale takto mi to přijde zjevné, že jde o nějakou výrobní vadu. A to nám ze servisu ještě tvrdili (mimo záznam), že výrobní postup těchto poškozených lišt je jiný, než u ostatních. Jako že snad tento jiný postup odůvodňuje odlišné vlastnosti této konkrétní lišty, nebo já jevím, jak tento blábol mám chápat. Btw, pro zajímavost jde o servis Porsche Prosek v Praze.
  4. Zdravím, máte někdo podobnou zkušenost s vadnými chromovanými lištami okolo bočních oken auta? Konkrétně u jednoho z našich Superbů III došlo k tomu, že chrom na lištách zbělel a zmatněl. Dali jsme to reklamovat, ale bylo nám v servisu řečeno (údajně po konzultaci s výrobním závodem), že jsme si to způsobili sami, resp. že nám to způsobila myčka nějakým agresivním chemickým přípravkem. Zajímavý na tom je, že je to pouze u některých dílů lišty, tedy některé díly jsou ok, některé jsou zmatněné. Pokud by tvrzení servisu mělo být pravdivé, pak by to asi znamenalo, že myčka použila příslušný čistící přípravek pouze na určitý díl lišty, ale ostatních se "nedotkla". Nevím, jak si jejich odůvodnění mám vykládat. Samozřejmě mi to přijde jako totální blbost. Co si o to myslíte?
×
×
  • Vytvořit nový...