Přejít na obsah

milan322

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem milan322

  1. Super moc díky. Já mám momentálně najeto 131 000 km, rozvody se ještě nedělaly, ale chci právě nechat přeměřit řetěz ať mám klid a kdyby už byly potřeba dělat rozvody, tak abych věděl aspoň tak nějak, co mě čeká aby tam nedali ten špatnej napínák apod... zkusim Štěpánka v Hostivaři přeci jen kdyby byly rozvody rozvody potřeba, tak ať to nenechám dělat nazdárky tady u nás.
  2. Fabia II 1.2 Tsi 63 kw benzín r.v 2014 Zdravim pročítal jsem diskuzi a chci si udělat takový souhrn, abych něco nepopletl. Koupit opravárenskou sadu: 03F 198 158 B kde je nejnovější řetěz K, napínák F. Zajímalo by ta co dále se mění u rozvodů kromě té opravné sady, oleje, olejového filtru? Mění se i vodní pumpa a řetěz olejového čerpadla nebo ne? Případně jiné věci. Poslední věc myslíte, že autorizák akceptuje, když si přivezu vlastní díly a oni to jen dají do kupy? předem díky za odpovědi
  3. Tak jsem to dal přes známýho k jednomu jeho známýmu v autorizáku a taky si ze začátku nevěděli rady, nakonec se zjistlo, že autobaterii vybíjela Gps, která zde byla pro pasivní střežení auta, nechal jsem ji vymontovat a je klid.
  4. Zdravim, díky za odpovědi. Auto jsem dal do servisu, kde to proměřili nechali si to tam i přes víkend a pak to proměřovali znovu a na nic nepřišli, že jsou hodnoty všude v pořádku i na baterce, akorát vymazali chyby v diagnostice, kde byly chyby od posledního nenastartování. Nic jsem neplatil a auto zatím týden funguje, tak uvidim když teď bude pár dní stát zas. Snad to bude v pohodě, kdyžtak bych zas musel jet do servisu, ale zkusil bych štěstí jinde.
  5. Fabia II, r.v. 2014, 1.2 tsi 63 kw, benzín najeto: 129536 km Výměna svíček cca v: 110000 km Výměna baterky cca v : 129470 km Zdravím před 2 týdny mi nenastartovala fabka, odemknul jsem přes centrál, palubní počítač se načetl, zkusil jsem párkrát nastartovat a nic, tak jsem auto nahodil přes kabely pár dní jsem jezdil a poté znova auto nechtělo nastartovat, ale s tím rozdílem, že ani nešlo odemknout přes centrál a palubní počítač se nenačetl, takže znova jsem to nakopl přes kabely a v pátek 11.12.2020 jsem jel do servisu, aby proměřili baterku, řekli že je úplně mrtvá, tak jsem ji nechal vyměnit. Byla tam baterka Banner 12 V 44 Ah a dali mi tam novou Banner opět 12 V 44 Ah. V pátek jse odjel ze servisu auto asi za vteřinku nastartovalo, v sobotu stálo v neděli jsem jel zas během vteřiny nastartovalo a teď o tři dny později zas nechce nastartovat, parkuji na sídláku a jezdim snim teď tak 2x týdně, protože mám firemní. Odemknul jsem auto přes centrál, počítač se načetl, rádio hraje, zkusim nastartovat a nic, byl slyšet “startér” jak se pokusil 3x auto nahodit ale auto se nenastartovalo( kontrolky zůstaly rosvícený)vyndal jsem klíč dal do první polohy zkusil nastartovat a to samé. Poté na 3-4 pokus se i zhasly kontrolky a už nebyl slyšet startér, ale jen procvakávání. chci se zeptat co může být za problém? Přeci neni snad možný, že když auto tři dni stálo a je tam nová baterka s kterou jsem najel snad ani ne 100 km, že by se zas vybila. Jak je zmíněno výše svíčky jsem nechal měnit před 20 000 km, tak tim by to snad taky nemělo být. Může se tedy nová baterka v chladných dnech po pár dnech vybít a je to normální, nebo problém bude u svíček/startéru, nebo někde jinde?
  6. Zdravím, chci se zeptat kolik platíte za servisní prohlídku, nebo na kolik by mě měla vyjít max? je to servis na okraji Prahy, neautorizovaný. fabia II 1.2 tsi 63 kw r.v 2014 prohlidka ve 120000 km 1) Budou měnit olej(přivezl jsem svůj), olejovej filtr, vzduchovej a pylovej 2) přední brzdový destičky + přední brzdový kotouče Svíčky měnit nebudou, protože jsem je nechal vyměnit minule.
×
×
  • Vytvořit nový...