Přejít na obsah

Pawlas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pawlas

  1. Měřit jsem to nezkoušel, ale nechápu, jak by mohla funkce stěračů ovlivňovat činnost stmívače přístrojové desky. Navíc v jednom servisu mi řekli, že když vyndali pojistku přístrojovky, tak ta na chvilku zhasla a pak se rozsvítila asi polovičním jasem.
  2. Zdarec, již jsem do této diskuse přispíval. To problikávání přístrojovky se objevuje normálně za jízdy, když jdou stěrače. Přístrojovka zhasne (cca na 1s), nikoliv že by se snížila intenzita osvětlení. Myslím, že to s poklesem napětí nebude mít nic společného. To by pak muselo probliknout osvětlení celého auta a to se neděje (aspoň doufám). To, že se sníži intenzita osvětlení když se pohne s volantem, to je normální. Říkali mi to v servisu. Servo má velký odběr a tak v tomto případě napětí opravdu poklesne a intenzita osvětlení (celého auta) se sníží, avšak světla neprobliknou!!! To si může každý vyzkoušet ve tmě, když stojíte na místě a víc pohnete s volantem. Problém problikávání přístrojovky, když jdou sběrače, asi tkví v něčem jiném. Děje se to zcela nepravidelně. Ve dvou servisech si s tím nevěděli rady.
  3. Tak díky, už jsem to udělal.
  4. Zdar, potřebuji radu. Chci vyměnit žárovku předního levého obrysového světla (na straně akumulátoru), ale bohužel se mi nedaří vyndat objímku se žárovkou. Nechci používat hrubé násilí, abych něco neulomil. Je to na bajonet, nebo se za to musí víc zabrat ?
  5. Zdravím, mám Fábii Sedana r. v. 2001, koupil jsem ji starší. Hned při první jízdě v silném dešti, jsem zjistil, že mi problikává palubka. Prostě zhasne tak na cca 1 s a zase se rozsvítí, ale jen když jdou stěrače. Vždycky, když jde stěrač z dolní pozice. Ale děje se to nepravidelně. Někdy to udělá, pak je zase třeba 1/2 minty klid, jindy to dělá 3x po sobě - prostě úplně náhodně. Byl jsem už ve dvou servisech, ale nevědí si s tím rady. Snad prý něco s cyklovačem, ale evidentně to souvisí i s intenzitou deště, takže myslím, že asi i problém s izolací vodičů.
×
×
  • Vytvořit nový...