Přejít na obsah

carre

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem carre

  1. DPxx má přepracovanou hlavu válců. Proto se nedaří u DAxx nežádoucí projev odstranit softwarově. Jedná se o konstrukční chybu.
  2. Přesně jak píšeš klokana pozoruji pouze při pojíždění na 1. st při popojíždění na parkovišti a občas i na zahřátém motoru. Při rozjezdech nemám s cukáním problém. Ovšem když se nesoustředím na křižovatce a potřebuji rychle vystřelit a nenakrmím motor pořádně plynem, tak má tendenci chcípnout. Ale jak říkám vše bez cukání. Prostě ty rozjezdy mne příjdou takový neohrabaný. Jednička krátká, dvojka moc vysoko a dlouhá. Pak je vše v pořádku. Ještě mne příjde, že motor při řazení drží dlouho vysoké otáčky a pokud není jemná práce se spojkou, tak taky cukne. Ale spotřeba, kultivovanost a dynamika za mne super. Nad reklamací jsem doposud nepřemýšlel. Mám VW Tiguan vyroben 5/2019, manuál.
  3. To že ti to necuká je teplejším počasím. Také mám teď pokoj. Jinak cukají všechny motory a to i 96 kW verze, ta o trochu méně. Záleží také na hmotnosti a velikosti vozu, na výbavě a hlavně jak dokážeš auto vnímat. Uvidíš až najedeš trochu víc kilometrů a pořádně se ochladí.
  4. Zdar, s novým softem rozjezdy naprosto v pohodě i na volnoběh. Bohužel při jízdě na jedničku do 2 tis otáček a ubrání plynu stále cukání.
×
×
  • Vytvořit nový...