Přejít na obsah

ŠkodiaqRS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení ŠkodiaqRS

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Co to znamená “lze vyřešit” ? Jedna se úpravu sw, kterou schvaluje výrobce? A teď mi nejde o to, že by se nenašel šikovný kutil, který to má zmáklé a umí si s tím matrixem pohrát. Co řekne Škodovka, až se auto zastaví, byť z jakéhokoli jiného důvodu? Jde mi hlavně o záruku samozřejmě. Aaa vážený pane sice Vám nejdou stahovat okénka a zamykat. Ale diagnostikou jsme zjistili neoprávněný zásah do jízdních režimů, takže záruku neuznáváme. Bůh ví v čem jste se ještě hrabal. No možná je to přehnaný scénář, ale já bych to tak nechtěl řešit u 14 dní starého auta... tak nevím co s tím ... s..e mi to.
  2. Aha děkuji za informace kolega má 07/2018. Takže to bude tím. Napadá mě tedy jestli se někdo ve Škodovce nad zrušením této funkce zamyslel. Dal jsem za auto dost přes 1 milion korun a po každém nastartování čekám až se milostivě nastartuje celý infotaiment a já si mohu přepnout auto do mě vyhovujícího stavu. To je trochu trhlé! Co mě na tom nejvíce štve je stav, kdy musím v rámci výkonu své 24h služby vyrážet k zásahu třeba ve 03:00 hod. ráno. Auto mám v garáži v domě. Je naprosto fajn, když se RS nastartuje v režimu "normál" a s tím se pustí i sportovní výfuk. V tu ránu je celá rodina vzhůru. Tohle bych teda nečekal, že si nedokáže takto drahé auto napěchované kdejakou technologií zapamatovat nastavení, které mu jeho majitel dal. Vopruz! Jinak ale RS je mooc pěkný a příjemný.
  3. Zdravím zkušenější uživatele. Jsem 14 dní šťastným majitelem úplně nového Kodiaqu RS a řeším jeden "problém". Po nastartování se vždy jízdní profily přepnou do stavu "normál". Kolega má Kodiaqa už rok jízdní profil mu tam drží takový který si nastavil. Nejčastěji individual. Mě nikoli. Prošel jsem nastavení palubního systému snad desetkrát tam a zpátky, ale nikde jsem nenašel nic coby určilo, že režim individual je pro mě výchozí. Poradí někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...