Přejít na obsah

Nestiki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Nestiki

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jo a je potřeba měnit ten vysoušeč? Auto má 23 tis. najeto a myslím , že je na to trochu brzy ne?
  2. Moc vám děkuji, na té stránce je úplně všechno a z nákresů se to dá pochopit. Dokonce i velikosti upevňovacích šroubů. Ještě jednou moc děkuji! Vyřešeno :).
  3. Je to předfacelift r.v. 2014 Citigo 5dv. Děkuji, no na dotek je tam taková pletená kovová mřížka, asi jsem i to špatně spojil:D No takže ten vysoušeč asi nepujde jentak sundat ne? Když je to součást toho kondenzatoru? Doufám, že se to dá normálně vyměnit. Každopádně mrknu na link.
  4. No a to je ten problém, vše jsem si nafotil ale fotky nemůžu najít:D Jde o tu hadici jak se táhne pod tím řemenem, ale co koukám, na fotce je vidět úplně vpravo, že je v kompresoru nějak přivařená, doufám že to tam nekde drží šroub. Každopádně jde o tuto hadici, pokusím se dohledat někde v dílech a porovnam tvary :D Jo a auto je po nehodě asi ve 20 km/h vše je opraveno, i ta prasklina, bohužel naráz zatlačil tu vysokotlakou hadici na řemen a ten jí stihl během 40 km jízdy pořádně prošoupat až na pancíř, všude byl olej a syčivý zvuk unikajícího chladiva. Děkuji za pomoc, nepracoval s tím už někdo a neví náhodou kódové označení? Hrozně by mi to ulehčilo práci.
  5. Dobrý den, před 14 dny jsem zjistil, že mám prasklou hadičku u klimatizace a přemýšlel jsem o výměně svépomocí. Chci pouze vyměnit hadičku, naplnit a odvzdušnit následujíce. Jde mi jenom o to, jak je hadička vedena a zda je možné to oddělat doma. Nezná náhodou někdo kód dílu? Naraznik jsem už nasadil a kód nemůžu najít. Jde o hadičku hned pod řemenem te klimatizace. Přikládám foto, je to foceno zepředu. Děkuji za reakce :)
×
×
  • Vytvořit nový...