Přejít na obsah

Marty888

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Marty888

  1. Omlouvám se že píši až teď, byla to nakonec vadná vodní pumpa. Byla vyměněna a již dva roky bez poruchy.
  2. Zdravím, pořídil jsem si do Rapida 4/2014 liftback nové rádio, handsfree, zadní reproduktory a zadní kameru na parkování. Vše do sebe pasuje a půjde to zapojit. Ale moje otázka. Je tu někdo z Plzeňského kraje kdo má známého či zkušenost s montáží od kabelů až po zapojení všeho? Mám rádio swing a zapojené pouze přední reproduktory. Úplně se mi nechce vyhazovat 15000 jedné nejmenované firmě která mi tuto částku naúčtovala. Vím že návod tu je, bohužel tohle je zrovna věc do které se pouštět úplně nechci. Děkuji za každou odpověď.
  3. Ještě jednou Vás zdravím,děkuji za všechny odpovědi. Včera jsem to řešil s několika lidmi i mechaniky. Názory si protiřečí. Po zkoumání od dvou lidí je víčko od oleje i ryska oleje průzračně čistý,nikde stopy od vody,u vody jsme taky nic nenašly. Z výfuku taky voda ani nic podobného nekape,je suchý. Přesto každý z těch mechaniků tvrdí něco jiného. Jeden že to na 90% bude těsnění pod hlavou ikdyž se voda znatelně nikde v motoru nenajde kde nemá být. Druhý toto vyloučil a řekl že možná bude jen někde popraskaná hadička (vyžraná od chladící kapaliny G13) a nebo to bude vodní pumpa či čerpadlo. Uvidíme,příští týden jde auto do servisu a dozvím se víc,každopádně jsem včera koupil a dolil G13,zhrubs půl litru tak aby to bylo mezi min a max přesně na středu,budu to hlídat,je smutné že musím napsat že "snad to na ten týden bude stačit". Budu Vás informovat co za šotka to nakonec bylo.
  4. Pardon,to jsem zapomnel dodat...pod autem zadna kaluz niceho nikdy neni...muze ten unik vody mit nejaky nasledek na motor? Samozrejme hladinu hlidam aby tam furt neco bylo,jen se ptam vyhledove co muze hrozit...diky za odpoved.
  5. Zdravím, v březnu jsem kupoval Rapida 1,2 TSI 63KW a jsem naprostý automobilový neznalec co se týče svých výměn na autě. Auto je rok výroby 2014, najeto necelých 83000. Na autě dle servisní knížky proběhly zcela normální výměny. Nicméně najel jsem nějakých 4500, a pří 3500 kilometrech jsem doléval cca 400 ml chladící kapaliny (bylo mi to doporučeno ať to neřeším že to může být vedrem). Bohužel ujel jsem pouze 1000 kilometrů a mohu to dolévat znovu, podle pozorování to nejvíc kapaliny sebere při používání klimatizace. Máte někdo podobné zkušenosti? Díky moc za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...