Přejít na obsah

Kotno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kotno

  1. Ahojte, vraciam sa k tomu môjmu problému, ktorý som tu písal. Nakoniec bol problém v zápal. cievke, ktorá bola síce vymenená ale od nova nepracovala správne, keď som ju vymenil všetko bolo ôk. Čiže diagnostika nedokáže vyčítať zle vysoké napätie, ak máte s tým problém pomôže jedine osciloskop.
  2. Dik pekne za info, budem to konzultovať v servise, Ja robím s nákl. Tatrami a takéto poškodenie vačky a zdvihatiek bolo napr. bežné u mali behanych motorov E4. Výrobcovia sa tým nezviknu chváliť. ?
  3. Caute, mám presne taký istý problém, s motorom 1,6 kW 75kW- bfq rv 2010, 96000km pri akcelerácii resp. prudšom pridaní plynu a hlavne vyšších otáčkach trhá motorom. Pri rojazde treba pridať otáčky , inak cuká . Vymenené p.filter MAnn zap.kable originál - 2krat , sviecky, cievka, snímač teploty, najnovší softvér. Na orig. diagnostike -nič , všetko je teoreticky v poriadku . Pritom už z počutia pri studenom chode volnobežných otáčok počuť nepravidelný chod motora a aj zápach výf. plynov sa mi nepozdáva. Už v troch servisoch si nikto nedal rady hladam problém už asi rok ?
×
×
  • Vytvořit nový...