Přejít na obsah

miki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil miki

  1. No já řešil něco podobného a když jsem rozdělal ten mechanismus u motorku, tak to bylo jasný. Zatýká tam voda a bylo to celý přirezlý. Zkus to ještě rozdělat a vyčistit. Jinak mám takovej dojem, že nám do toho šťáva taky nešla, ale po vyčištění vše ok.

  2. Stejnej problem jako Drummer... voda tece do zadni bocni kapsy... takze zadni ostrikovac radsi nepouzivam... ale jestli to nekdo spravite, podelte se... udajne je nekde v miste te zadni kapsy nejaky spoj v te hadicce, co se rozpojuje, ale nevim presne...

    Přesně tak, v levé zadní kapse je hadička spojená plastovou spojkou. Stačí tam strčit ruku a celou tu hadičku vyndat. Taky se mi to samo rozpojovalo. Myslím, že by stačilo tu spojku přilepit lepidlem.

  3. Já mám motor TDi 81 kW AHF, dlohodobou spotřebu mám 6,3 a to jezdím spíše krátké trasy a město. Když jedu dál, tak to nijak nešetřím. Kola mám 205/50/17. Takže absolutní spokojenost, obvzláště proti spotřebě u mého předchozího auta Opel Kadett GSi 2.0 8v :D .

  4. Problém je, že se mi to stalo zatím pouze dvakrát, ten kabel by údajně měl stát kolem 180kč, doufám že to je on. Byl bych velice nerad abych zůstal někde stát a nenastartoval :-(

  5. Ahoj všichni, už se mi dvakrát stalo, že po vložení klíče do zapalování a nastartování auto chcíplo a blikal na palubce imobiliser. Je problém v klíči nebo v řídící jednotce? Mám oktu r.v. 2000 ,starý model z venku. Je to 1,9 tdi 81 kw. Poraďte co s tím? Díky. Podotýkám, že mám origo centrál s dálkou a nevystřelovací klíč.

  6. Zdravím všechny, sice se to tady už řešilo, ale nepodařilo se mi najít nějakou radu :( . Mám problém s origo DO v klíči na koktě ( mám 1,9 Tdi combi, r.v. 2000, nevystřelovací klíč). Dost často se mi stává, že mi nejde dálkou odemknout, když ale auto odemknu klíčem, tak už to zase chodí. Jakoby si to znovu načetlo klíč. Nevíte prosím někdo čím to je? Pomohlo by znovunačtení klíče přes VAG?

×
×
  • Vytvořit nový...