Přejít na obsah

embecko3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení embecko3

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Měl jsem na sedanu a teď mám na kombíku. Nebyl s tím nikdy problém. Nikdy nezatékalo ani nevrzalo. V servise provádějí vždy čištění/výměnu odtokových hadiček. Na sedanu vypadá lépe zvenku - střecha je z přední strany celá černá. Na kombíku je lepší zážitek zevnitř hlavně pro cestující vzadu, kteří vidí celou prosklenou střechu. Samozřejmě praktické využití to nemá. Je to stejné jako řešit, jaké praktické využití má vlastnit kabriolet :-))
  2. Tak to je divný. Mě to vyřešilo tenhle problém u iPhone 11 Pro Max (u Superbu s Columbusem) i iPhone 8 Plus (u Octavie 3). Před vypnutím téhle funkce se to objevovalo u obou od nějaké verze iOS. Dělal jsem pak tehdy nové spárování Bluetooth.
  3. Už to tady někdo řešil. Dělalo mi to taky. Vyřešeno tím, že se v iPhonu v Nastavení/Zvuky a haptika zablokuje funkce Měnit tlačítky u Zvonění. Ten infotainment to dělá proto, že se snaží zvýšit hlasitost médií telefonu na maximum pro Bluetooth přehrávání hudby. A zvýší tím hlasitost všeho, když je tahle funkce povolená.
  4. embecko3

    Matrix LED

    Platila pojišťovna.. podle faktury 1 světlo 20 tisíc.. ale je tam spousta položek, asi se k tomu ještě něco dalšího váže..
  5. embecko3

    Matrix LED

    Po drobném parkovacím ťukanci mám teď nový přední nárazník a vyměněna obě přední Matrix LED světla. Jel jsem už s novými několikrát v noci a pruh už tam teď viditelný není. Evidentně to škodovka nějak vyladila.. Aspoň k něčemu ten ťukanec byl :-D Původní světla byla stejně jako auto z 07/2019. (Edit: Abych to doupřesnil, Předtím tam byl viditelný tmavší pruh. Teď je znatelný přechod ale ne tmavé místo.)
  6. Taky jsem řešil problém s Matrix LED a tmavým pruhem mezi potkávacími a dálkovými.. Servis říká, že už to jinak seřídit nejde. Prý to takhle je z výroby. Taky mě to štve. Přijde mi, že pruh je vidět více, když je auto naloženo. Kdyby někdo věděl co s tím a kde řešit, dejte prosím vědět.
  7. Ve Frankfurtu jsem omrknul Superb iV a ten už má 360° area view a taky hlavně Columbus s MIB 3. MIB 3 se zdá být výrazně plynulejší než předchozí systém (třeba přibližování a oddalování mapy navigace se vůbec nekousalo). Koukal jsem, že i web škodovky o tom u iV píše. Nevíte někdo, kdy to bude k dispozici k objednání i pro facelift s normálními motory?
×
×
  • Vytvořit nový...