Přejít na obsah

igamer20

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení igamer20

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny, měl bych dotaz ohledně volantu u Škoda Superb 1. Chtěl bych se zeptat, k čemu slouží tlačítko MODE, jenž se nachází pod tlačítkem telefonu? Zároveň bych se chtěl zeptat, proč mi tlačítko telefonu nefunguje? Všechna zbylá tlačítka fungují. Předem děkuji za odpovědi. :)
  2. Ahoj, již delší mě trápí, že nesvítí spínač hlídání vnitřního pohybu, který se nachází na sloupku za řidičem. Chtěl bych se tedy zeptat, zdali je špatný spínač nebo je chyba jinde? Ptám se, abych zbytečně nemusel kupovat nový. Zároveň bych měl ještě jednu otázku, která se také týká spínače hlídání vnitřního pohybu. Chtěl bych se zeptat, kolik kabelu má vést do spínače? Neboť mi do něj vedou tři kabely, avšak netuším, zdali mi zde jeden nechybí. Děkuji moc.
  3. Použil jsem výrobce prižin KYB. Co se týká výšky od země k blatníku, tak to netuším, ovšem od nárazníku k zemi je to nějakých 20 cm. Každopádně, nedávno jsem zjistil, že mám “prohnilou” přední nápravnici, kterou se připravuji vyměnit. Chtěl se Vás tedy zeptat, zdali za to nemůže špatná přední nápravnice? Děkuji moc.
  4. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali je možné vyměnit původní rádio Symphony za SatCompass? Pokud ano, tak bych se chtěl zeptat, zdali jsou potřeba nějaké úpravy? Děkuji moc.
  5. Dobrý den, již delší dobu řeším problém s výškou mého podvozku. Jedná se o to, že auto “vepředu” sedí nepřirozeně nízko v porovnání se “zadkem”. Jednoduše, rozdíl vzdálenost mezi blatníkem a kolem je rozdílná vzadu a vepředu. Měnily se vepředu pružiny, avšak to nepomohlo. Netušíte kde by mohl být problém? Nebyly dané pružiny špatné? Případně bych byl rád, kdyby jste mi zaslali jaké pružiny by jste použili vy. Auto: Škoda Superb 1 1.9 TDI 96kW Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...