Přejít na obsah

OctaviamanCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení OctaviamanCZ

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dneska jsem s bráchou zkoušel sundat víko váček abychom ověřili jestli se jedná o váčku BMN.Zde máte fotky a podle toho co píšete tam mám jinou váčku než bych měl mít. Můžete to potvrdit?
  2. Na tu váčku jsem se díval, ale nedokážu uznat jestli je to opravdu vačka BMN. Když dám přes diagnostiku chybu smazat zase se za chvíli objeví. Na palubovce svítí spirála + DPF. 008194 - filtr pevnych castic rada valcu 1 P2002-006 - efektivita na spodni mezi
  3. Po koupí auta v roce 2012 a běžném ježdění jsem pociťoval že není něco v pořádku, nedostatečné zrychlení, motor měl výkonový propad. Po výměně hlavy se všechno spravilo, akorát jsem měl častou regeneraci DPF cca každých 200Km. 56000 Km jsem nejezdil po výměně hlavy s častou regeneraci. Filtr jsem nechal čistit minulý rok v létě, auto mělo najete 234255 Km. Ještě před výměnou rozvodu auto jezdilo a regenerovalo, regenerace mi naskakovala cca. po ujetí 200 km. Tento rok jsem nechal na autě měnit rozvody a olej. Po výměně jsem cítil jak motor krásně šlape a táhne. Po ujetí 200 km se za mnou objevil modrý kouř a následně bílý. Na palubovce mi naskočil DPF, jel jsem to projet po dálnici, ale regenerace ne a ne proběhnout. Potom to spadlo do nouzaku.
  4. Zdravím, vlastním Škoda Octavia II RS 2.0 TDI - PD 125kw Co mě trapi? Při zaneseni filtru pevných částic nedojde k regeneraci (vypáleni zachycených výfukových sazí neproběhne) teplota ve filtru se nechce zvednout, nevite čim to muže byt? Během jízdy se za mnou objevuje bily oblak, nespálena nafta? DPF filtr vyčištěny Lambda sonda je nova žhaviče, diferenční snímač tlaku v pořádku Byl přehrát software Motor šlape jako hodinky, neškube prostě nic, jen neregeneruje.
×
×
  • Vytvořit nový...