Přejít na obsah

Marincz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Marincz

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dobrý den, tak také přihodím pár problému s amundsenem-dnes se mi přestali ukazovat dopravní značky stále stejná trasa v systému jsem je vypnul a zapnul nepomohlo, pokoušel jsem se vypnout infotaiment nelze ani dlouhé podržení tláčítka vypnout abych systém restartoval a ani toto nejde. Vidím jediné řešení odpojit baterku ale přes týden na to nemám čas.
  2. Ta rada byla správná musím zadat číslo Prahy ale problém byl v adrese kde bylo napsáno Praha 5, Na Výšince a to je špatně správně má být Praha 16. Takže příprava navigace před plánovanou cestu je potřeba děkuji za postřehy.
  3. Zdravím mám taky zkušenost jel jsem ve středu do Prahy a zadal ulici Na Výšince v Radotíně a tato ulice v Praze není aspoň podle Amundsena tak jsem ji musel najít přímo na mapě ale byl to porod. A nebo když jsem najel na objížďku u Krušovic tak tam třeba navigace přestala fungovat úplně a už znovu nenaskočila. Kde udělali soudruzi s NDR chybu??
  4. Zdravím prosím o radu dlouho jsem používal režim sport digitální displej a včera jsem si chtěl zvolit rozšířený displej kde jsem si chtěl zvolit mezi kulaté budíky navigační mapu.Zmáčknul jsem tlačítko B a začal rolovat dle návodu a hledal jsem složku navigace, ale i telefon jsem nenašel. Můj postup je správný nebo dělám něco špatně?
  5. děkuji bylo to bluetooth neměl jsem povolené synchronizaci kontaktů
  6. zdravím mám dotaz, třeba má někdo stejný problém, pokoušel jsem se synchronizovat tel.kontakty do infotaimentu a nedaří se mi to telefon zkoušel mít připojený přes bluetooth i applecair a nic????
  7. Prosím kde najdu na digitálním tachometru celkový stav kilometru a i na infotaimentu mám SCALU
×
×
  • Vytvořit nový...