Přejít na obsah

Kokta II

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kokta II

  1. Měl jsem špatný vstřik, pří výměně se zjistilo že navíc nemám podobné tlaky ve válcích(118bar, 210bar,314bar). GO motoru + jeden vstřik. Cukání bylo menší. Po čase cukání se znovu objevilo, tak se měnily zbylé vstřiky. Zatím necuká.
  2. @Pawouk díky za upozornění, došlo mi to že jsem špatně.
  3. Km sedí jezdilo jako firemní u nás v kanceláři. Já a nebo kolega jezdil, servis pravidelný. Odkoupil jsem to v létě a začalo to dělat na podzim. Tankuju Vervu +vif. Měněny palivový filtr na podzim. Myslelo se že to cukání může být spojené tím filtrem. Rozvody už mám taky udělané i s pumpou, měněny klínový řemen. EGR ventil je prý v pořádku a regenerace DPF zatím bez problemu, saze ve výfuku nemám. Vstriky byly měřené za studena hned po startu a prý na jednom je malá odchylka ale že je to v pořádku. Cukání je jenom cca 2km než se zahřeje. Přestane to a teplota oleje ještě není ani 50 stupňů. Tak jsem si chvíli myslel že mám konečně nějaké možné řešení s tou jednotkou ale nemůžu ji najít a v servisu si o mě už myslí že si to snad vymýšlím.
  4. Díky za zásadní informaci, do teď jsem měl Forda a koncern je pro mě zatím velká neznámá a učím se. Motor mám CAYC. Projev závady je úplně stejný jenom za specifických podminek. Servis říká vše v pořádku nám se to nestalo atd. Vstřiky by to asi mohly být ale dle jejich slov by to dělalo i v tahu a to nedělá. Tak hledám a googlim
  5. Zdravím všechny příznivce, mám úplně stejný problém O2 facelift 2010, 1.6 TDI 77kw, najeto 110 tis. Chtěl jsem vyměnit jednotku žhavení ať vyzkouším zda to pomůže. Ale nemůžu ji najít v eboxu je jenom pojistka 100 a nic dalsiho. Prosel jsem příručku a hledal a hledal a nenašel ani u baterky. Nevíte prosím kde hledat ? Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...