Přejít na obsah

Zdepel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Zdepel

  1. Tak tohle mi nedělá, je to otázka na servis. Vadí mi to, že musím po nastartování odkepnout OK, tedy jestli jsem to opravdu já. Podle mého prodejce se s tím nedá nic dělat. Předpokládám, že ten program pořád dolaďují a musí se počkat na jejich aktualizace.
  2. Kallathe, díky za foto. Předpokládám, že ta barva je modrá titan. Mám ji také a ty lapače nevypadají špatně. Jak budu přezouvat, tak je zkusím.
  3. Mám otázku ohledně lapačů nečistot na Kamiqa. Od kol je auto hodně zašpiněné na bocích karoserie a přemýšlím o instalaci lapačů. Má někdo zkušenost s montáží a jestli ano, vyřešilo to tento problém?
  4. Zdepel

    Velikost kufru

    Na Kamiqa jsem přešel z Octavie kombi a tam je kufr hodně velký. Ale protože jsem chtěl kratší auto a Kamiq se mi zdál vhodný a taky se mi líbil, tak jsem si ho pořídil. Mám tam za příplatek mezipodlahu a zatím jsem ji nezvedal. Převoz tašek s nákupem, batohy, nářadí na zahrádku. Mám za příplatek sklopné přední sedadlo a už jsem převážel koupený stromek 2,4 metru, v pohodě se tam vešel. Na lyže jsem koupil příčníky a držáky na lyže od fa Hakr za dobrou cenu. Když pojedu na dovolenou a nebude místo stačit, tak na střechu hodím střešní box. Dá se půjčit.
  5. No, ještě jsem to zkoušel nastavit, ale nejde mi to. Posílám foto displeje. Uprostřed je momentální spotřeba a v levém kruhovém displeji je ta spotřeba od startu, kterou bych chtěl nastavit na dlouhodobou spotřebu. Můžeš mi n apsat postup, jak toho dosáhnout?
  6. Jsem s Kamiqem spokojen. Mám jen pár otázek ohledně infotainmentu, kdy po nastartování a naběhnutí obrazovky se mi zobrazí uvítání jménem, ale pak musím odmáčknout OK, aby se zobrazila předvolená obrazovka. Když to neodmáčknu, tak stále jen uvítání. Prodejce neví co s tím. Je to u všech vašich Kamiqů? A ještě dotaz na displej vozu, tedy virtual kokpit kde mohu nastavit doplňkové informace. Při nastavení "spotřeba" se zobrazuje spotřeba od startu vozidla, ale uvítal bych možnost nastavení průměrné spotřeby od natankování, nebo celkovou spotřebu dlouhodobě. Zjistil někdo, kde se to dá nastavit?
×
×
  • Vytvořit nový...