Přejít na obsah

N.Twisp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem N.Twisp

  1. Ahojte. Tak aktualizuji stav u svého Roomstera. Po výměně čerpadla, jako poslední možnosti, opět start až na pátý pokus, jak jsem psal v citovaném příspěvků. ALE!!!... Od té doby, světe div se, startuji na poprvé, bez jakéhokoli problému... Nechápu... Nevím, co si o tom myslet. Kdyby ten start po výměně čerpadla byl OK,ale takhle...
  2. Já to asi pro letošek vzdávám. Doufám, že do pár týdnů už snad začnou být zase chladná rána a dá to na zimu zas pokoj.
  3. Ahojte :-) Takže shrnutí po necelých třech měsících a několika návštěvách jak autorizovaného tak neautorizovaného servisu. Jak už jsem psal, postupně proběhla výměna vzduchového a palivového filtru, čidla teploty chladící kapaliny, svíček, ventilu v nádobce s aktivním uhlím, byl přehrán software, škrtící klapka vyčištěna a znovu nastavena, přes dva roky provoz na verva 100 a minulý pátek výměna čerpadla. Od pátku auto po výměně stálo v servisu a včera když jsem pro něj přišel, tak chytlo hned. Dnes ráno opět až na pátý pokus. Doporučení autorizovaného servisu ŠKODA v našem městě (Bruntál) zní : zkusit internetové diskuze nebo větší město.
  4. Tak prošlápnutí plynu před startem u mě bez efektu.
  5. Zvláštní, u mě prošlápnutí plynu BĚHEM startování pomáhá snížit počet pokusů k nastartování. Bez plynu chytne a chcípne tak 5x až 6x, s plynem většinou jen jednou, pak do chytne tak na tři válce, že se to celé třepe a nereaguje na plyn, tak to zdechnu radši sám a na potřetí vše ok. Vyzkouším i před startováním.
  6. Zatím mi to udělalo 2x ze čtyř startů. Už s tím moc nejezdím, ať to netrápím... čekám na opravu v autoriz. servisu. Dva starty, co byly v pohodě, tak byly při teplotě 25 stupňů a bylo to na drc. Ty dva špatné byly při 18i a u opravdu až na sedmý pokus. Dám sem potom vědět, jak jsem tam dopadl ;-)
  7. Ahojte. Roomster 1.4 16v r.v. 2009, najeto 110 000 km.Stejný problém se startováním. Chytne, do dvou vteřin zdechne, to se opakuje asi 4x, pak chytne asi na 400 otáček, celé se to třepe a nereaguje na plyn, tak to vypnu a po tomto to chytne na drc. Auto odstavené déle než 6 hodin, teplota 10-22 stupňů. Vyměněny svíčky, vzduch. filtr, palivový filtr, čidlo teploty motoru, vyčištěna a znovu nastavena klapka, více než rok verva 100, palivové čerpadlo v pořádku, minulý týden aktualizace sw ve Škoda auto a spíše zhoršení... Chytne až tak na osmý až devátý pokus.
×
×
  • Vytvořit nový...