Přejít na obsah

Aleksandr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Aleksandr

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ok díky a když mám auto v záruce a nechci to dávat do autorizáku mám vzít i nějaké díly navíc krom filtru (nějaký spešl kratší šroub a těsnění...jen nevím kody...)
  2. Ahojte, po přečtení celého vlákna mám trochu zmatek, jaký olej zvolit :/. Mám Fabii III po FL 08-2018 1.0TSI 70Kw. Jezdím kratší trasy sportovnější rychlostí (nedávám motoru se dlouho zahřát a už ho zhasínám...). Díky za doporučení...
  3. Dobrej, koupil jsem auto z škodaplus auto ma nalitáno 22tis km a musí tam proběhnout po 2. letech výměna, co by jste doporučili na 70kw 1.0 TSI po FL vyroba:08-2020?
  4. Ok díky, to video je přesně to co potřebuji :D, do zádu si nikdo nesedá, takže je to v pohodě. Už jen sehnat kodera, je to vlastně jediná věc co mě vysloveně štve, jinak jsem s autem spoko.
  5. Zdravím jsem tu novej, mám Fabii III po FL, chci se zeptat: 1)Jde dokodovat na adaptivním tempomatu nižší rychlost než je 30 (třeba na zacpy) 2) Jde dokodovat, aby když vystoupím z auta a jdu ke kufru vezmu tašky s nakupy, aby se zavřením kufru zamknul i auto bez doteku klíčku nebo kliky. Napadlo mě snížit čas na zamknutí auta na minimum. 3) Aby se zamknutím auta zhasnul motor? :DD 4) Jak je to se zárukou, kdybych si dodělaval světla pro osvícení nohou a nechal dokovat? (popřípadě odkaz na thread, kde se to řešilo) Předem díky a když tak mi doporučte nějakyho kodera v okolí Prahy Východ...
×
×
  • Vytvořit nový...