Přejít na obsah

Rendavous

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Rendavous

  1. Jo to pocukávání mě začalo dělat po výměně rozvodu ale ne hned, cca po 2 měsících. A tu svolavacku 23AX mě to nevypsalo protože už jsem ji měl za sebou údajně je to už z roku 2018.
  2. Ahoj! Tak mě to škubání docela natolik rozhodilo a a začal to řešit. Zavolal jsem p. Jandovi z cimbu motorsport, ten mě poradil ať překontroluju rozvody rozdíl v nastavení může způsobit cukání. Jenže rozvody byly dělaný přípravky a byly ok. Mezi tím jsem jel do Pardubic a auto mě spadlo do nouzaku. Říkal jsem si výstřiky nakonec odešly. Ale po znova nastartování motor zase běžel normálně. Diagnostika hlásila čidlo klikovky. Pak uplynul ještě nějaký čas občas to skublo někdy i razantně. Šel jsem tedy po kostricim bodě kabelového svazku oněch čidel. Pak jsem nechal motor běžet na volnoběh a osciloskopem sledoval signál klikovky. Pomohla ona výměna čidla klikovky.
  3. Kluci tak jsem to nechal prohlídnout v autorizovaném servisu a nějakým varovným přístrojem zjistili kontaminovanou palivovou soustavu kovovymi pilinami. Takže asi se někde něco zadira. Chtěli mi to opravit a cenu nakalkulovali na 130 tis.🤪🤪🤪.
  4. Na moje WIN ko mě to žádnou svolávací akci na škoda auto nenašlo. Opravdu máte kluci kód motoru CRMB?
  5. Tady je ten dokument. https://docplayer.cz/45905873-Technicka-servisni-konference-04-2016.html
  6. To Luk.acs. tvůj problém by mohl souviset s prestavovacem vacky. Někde jsem viděl na docplayer o tom dokument. Až najdu dám odkaz.
  7. Ahoj Honzo. Už se ti podařilo vyřešit to cukání?
×
×
  • Vytvořit nový...