Přejít na obsah

Jaroslav Gryč

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jaroslav Gryč

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ruční řízení si nechám namontovat a už jen doufat, že řízení jednou zvládnu. Moc děkuju za vaše informace.
  2. Dobrý den, mám na vás velkou prosbu. Četl jsem, že máte Škodu Superb 140kw TSI. Jsem po těžkém úrazu na vozíku a budu kupovat novou Škodu Superb combi DSG. Pro můj malý nájezd cca.15000km/rok (60% kratší trasy)mi byl doporučen benzínový motor 2,0l 140kw tsi. Nemáte prosím nějaké poznatky o tomto motoru?  Jízdní projev, reálnou spotřebu, servis, atd. Nemám možnost si motor bohužel nikde vyzkoušet, tak by mi pomohly případné vaše rady, nebo mklidně doporučení jiného motoru.

    Moc děkuju. Jarda Gryč , 774742037
    1. Weithfisto

      Weithfisto

      Zdravím Jaroslave,

      Jelikož vždy jenom mám benzínové motory tak s projevem jsem spokojen. Motor jede kultivovaně a je tam výkonostní rezerva na pohodově předjíždění.

       

      Co se spotřebý týká, je to o jezdci, ale počítejte mezi 7-8 litry pokud budete jezdit normálně. Lehká noha umí i 6-7 ale to je kochačka.

       

      Servis nevím (zatím jsem neservisoval)

       

    2. Jaroslav Gryč

      Jaroslav Gryč

      Děkuju moc za informace, jsem za ně rád👍

    3. Weithfisto

      Weithfisto

      Nemáte zač :)

  3. Dobrý den, mám na vás velkou prosbu. Četl jsem, že máte Škodu Superb 140kw TSI. Jsem po těžkém úrazu na vozíku a budu kupovat novou Škodu Superb combi DSG. Pro můj malý nájezd cca.15000km/rok (60% kratší trasy)mi byl doporučen benzínový motor 2,0l 140kw tsi. Nemáte prosím nějaké poznatky o tomto motoru?  Jízdní projev, reálnou spotřebu, servis, atd. Nemám možnost si motor bohužel nikde vyzkoušet, tak by mi pomohly případné vaše rady, nebo mklidně doporučení jiného motoru.

    Moc děkuju. Jarda Gryč , 774742037
  4. Dobrý den, mám na vás velkou prosbu. Četl jsem, že máte Škodu Superb 140kw TSI. Jsem po těžkém úrazu na vozíku a budu kupovat novou Škodu Superb combi DSG. Pro můj malý nájezd cca.15000km/rok (60% kratší trasy)mi byl doporučen benzínový motor 2,0l 140kw tsi. Nemáte prosím nějaké poznatky o tomto motoru?  Jízdní projev, reálnou spotřebu, servis, atd. Nemám možnost si motor bohužel nikde vyzkoušet, tak by mi pomohly případné vaše rady, nebo mklidně doporučení jiného motoru.

    Moc děkuju. Jarda Gryč , 774742037
  5. Dobrý den, mám na vás velkou prosbu. Jsem po těžkém úrazu na vozíku a budu kupovat novou Škodu Superb combi DSG. Pro můj malý nájezd cca.15000km/rok (60% kratší trasy)mi byl doporučen benzínový motor 2,0l 140kw tsi. Nemáte prosím někdo zkušenost s tímto motorem? Jízdní projev, reálnou spotřebu, servis, atd. Nemám možnost si motor nikde vyzkoušet, tak by mi pomohly případné vaše rady, nebo doporučení jiného motoru. Moc všem děkuju. Jarda G.
×
×
  • Vytvořit nový...