Přejít na obsah

Unzoned

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Unzoned

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Děkuji za informace a uvidím co s tím budu dělat dále.
  2. A napadá vás nějaká jiná možnost, když je tohle v pořádku? na té dalnici je to opravdu děs.
  3. Tak jsem se byl podívat a myslím si, že tam žádnou zvukovou izolaci nemám. To stříbrné je tepelná izolace? Dáse z fotografii poznat, jestli tam je izolace mezi motorem a kabinou nebo je to jinde? Izolaci nad motorem / kapoty mám.
  4. Je to velký rozdíl. Díky za tip. Našel jsem si tohle https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/tlumeni.html , ale vubec nemám tušení, kam se mám do auta kouknout, jestli je to tím muže bát nebo ne.
  5. Tak to se omlouvám. Mám 81kw a pujčenou jsem měl také 81kw a byl tam opravdu rozdíl. Jelikož se v techto věcech opravdu nevyznám, tak jsem myslel jestli tam nemuže někde chybět třeba nějaký kryt. a toho se asi nedá zbavit že?
  6. Ahoj, koupil jsem Škoda Octavia III 1.6 TDI, najeto 93tis. Ze začátku mi přišlo auto hodně hlučné, když jsem jezdil po dálnici 110-130km/h, ale pak jsem si na to "zvykl" a řekl, že je to asi normální. Nyní jsem měl vozidlo v servisu a pujčili mi uplně to samé vozidlo i motorově a při stejné rychlosti jsem místo motoru slyšel jsem výtr kolem vozidla. Teď se mi vrátilo mé vozidlo a je to hrozný rozdíl, jak jsem jezdil tím tichým a najednou to je hodně slyšet. Měli by jste nějakou radu, něbo tip čím by to mohlo být? Předem díky za všechny reakce. Michal
  7. Dobrý den, bylo by možné preprogramovat, aby mi žárovka h15 svítila bílé a ne žlutě? 

    Děkuji Unzoned 

×
×
  • Vytvořit nový...