Přejít na obsah

honzaa_81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem honzaa_81

  1. Díky, koukal jsem na to a do toho se mi nechce. To už by bylo jednodušší vyměnit auto🙂.
  2. A když ti to jde, tak se stáhnou všechny? Mě mrzí, že mi jede jen u řidiče. Jinak jsem včera zkoušel firemní Octavii 3 a tam to z výroby funguje stejně, nejdřív taky odemkne/zamkne a pak otevírá/zavírá okna. Takže jsem si to myslel špatně, že to fungovalo bez odemčení auta...
  3. Hlavně je zvláštní, pokud to občas jde a občas ne. Musí to asi být ještě něčím podmíněno.
  4. Když jsem to stahování oken zkoušel poprvé, tak nic. Nedalo mi to a předevčírem jsem na to ještě kouknul a má domněnka je, že je potřeba mít podle návodu od wirer zapnuto také stahování okna řidiče při vypnutém zapalování. To jsem poprvé neměl. Takže teď to mám aktivováno, plus to zobrazení oken v menu rádia, které nefunguje, plus stahování okna u řidiče na dálku. Šlo to na první dobrou, funguje to ale tak, že to při každém držení tlačítka D.O. nejdříve odemkne/zamkne a potom začne otevírat/zavírat okno. Lepší by bylo stejně všechny, to už by v létě i fungovalo na větrání před příchodem do auta. Tak to fungovalo myslím na dvojkových služebních fábiích, navíc to neodemčelo auto když člověk držel tlačítko déle, ale jen otvíralo/zavíralo okna...
  5. Jasný. Já to teď nechám být. To by se v tom člověk mohl vrtat nonstop. Díky a všem zúčastněným přeju vše nej do nového roku!
  6. Vůbec, to by se do toho člověk akorát zamotal. Já teda asi nechápu ten systém. Ta minimální rychlost je aktuální pouze, pokud je ten Vorschrift nastaven na R48, je to tak?
  7. R119 je od stání a i s blinkrem, ale nevím, se kterým parametrem se to potom řídí tou nastavenou minimální rychlostí. R48? Podle toho videa je R48 od 1kmh, ale já bych chtěl, aby to bylo třeba od 15kmh, jak mám nastaveno v té minimální rychlosti. Hodil by se nějaký kompletní popis všech parametrů, pokud to někde existuje...
  8. Ještě k té minimální rychlosti aktivace corner. Podle jednoho videa, to ovlivňuje parametr "Vorschrift". ECE R48 má být aktivní od 1kmh, R119 od nuly. Mám nastaveno R119, možná proto nemá vliv nastavení minimální rychlosti. Ostatní možnosti nevím jaký mají vliv FMVSS 517 108 a SAE J582.
  9. Vypnul jsem to, nastavil znovu ručně a už je to ok. Jen teda nastavení spodní hranice rychlosti nemá na nic vliv. Svítí i při stání a otočení volantu. Teď mi navíc jednu jízdu fungoval corner jen vpravo. Po vypnutí motoru a novým startu už zase ok. Je to nějaký divný, přitom se mi zdá, že nedávno ta minimální rychlost fungovala. Na oplátku mi teď zase jede stahování oken u řidiče na DO.
  10. Já sám přes OBD eleven. Ale přes nabídku v té aplikaci, rychlost a úhel volantu jsem dělal už přes Adaptace. Jedině ještě kouknout podle návodu od wirer, jestli tam nebudou rozdíly.
  11. Zdravím v novém roce! Nevíte někdo, za se dá vypnout cornering při denním svícení? Přijde mi to zbytečné a neestetické🙂.
  12. Já někde četl, že je pak chybová hláška v jednotce, na druhou stranu to si můžu vymazat...
  13. Díky, o tom konektoru vím. Tak to kdyžtak vyřeším tím, ještě počkám měsíc, až budu mít po záruce :-).
  14. Já myslím, že s tím co tady děláš pro ostatní, se ani nemusíš omlouvat😁. Můžu mít ještě dotaz? Když vypnu rekuperaci, teď nemůžu najít postup, ale to je jedno, pojede potom alternátor stejně jako ve starých autech? Máte to někdo vyzkoušený? Není stačí mít deaktivovaný start stop a alternátor dobíjí pořád? I když ta deaktivace start stop přímo v menu OBD eleven mi přijde, že je jen invertování funkce tlačítka...
  15. Zaplatil jsem si PRO licenci u OBD eleven a už mi ten cornering jde nastavit. Jen to ještě určitě časem upravím, ono moc citlivý to taky není úplně ideální..
  16. Děkuji, já se v tom teprve začínám orientovat. Hádat se taky nechci :-), ale pokud jsi wirer.sk, tak v PDF návodu je toto: static AFS light-Unterer Lenkradwinkel – spodný uhol natočenia volantu static AFS light-Oberer Lenkradwinkel – horný uhol natočenia volantu
  17. Změnit úhly volantu a max. rychlost pro corner. Chci aby to svítilo i mimo město a ne pouze v kolmých zatáčkách. No a možná bych zkusil ještě to stahování oken klíčenkou. Ale to už mě netrápí. Ještě jsem to teď studoval a v tom OBD eleven je ještě další menu Adaptace, kde jsou stejné názvy položek, jako v návodu pro VAG od wirer. Tak to po práci připojím a doufám, že tam najdu i položky pro ty parametry na úhel a rychlost. To by pak bylo nejjednodušší...
  18. Já bych to stejně nejraději zkusil sám, přes ten long coding, když to to OBD eleven podporuje. Nemůže to přece být nic složitého :-).
  19. Díky, někdy na to kouknu a kdyžtak to nechám od někoho udělat.
  20. Zeptám se ještě jednou, možná jak Tatar😁. V tom menu jsem to zkusil přepnout na "jedny dveře", výsledek je, že se mi odemknou pouze dveře u řidiče(logicky), ale na delší stisk to nic nedělá. Pokud teda tato volba nemá být zapnutá před nahráním té funkce přes OBD. Pokud by to ale ve výsledku fungovalo tak, že bych mohl odemykat dveře jen u řidiče, jinak by to na delší stisk nestahovalo okna, tak je to stejně asi na nic. Ten cornering mě trošku zklamal, zdá se mi, že funguje jen do hodně ostrých zatáček a při malé rychlosti, i když jsem nastavil threshold na 60kmh. Po městě v údolí s normálními zatáčky při 50kmh mi to vůbec nezapíná :-/.
  21. Děkuji za rychlou odpověď. Já v tom rádiu u položky otvírání/zavírání nevidím vůbec položku na okna, pouze dveře. Někdy to ještě zkusím a kdyžtak budu žít bez toho :-). Ten corner někdy pohledám.
  22. Zdravím všechny, Mám dotaz. Koupil jsem OBD eleven, na své F3 jsem aktivoval cornering, hill assist, protočení ručiček, ale stahování oken přes ovladač se mi nedaří zprovoznit. Dle aplikace je funkce aktivní, ale nevidím nastavení v menu v autě a nefunguje to. V elektrice všechny okna, u řidiče je dvoupolohový spínač na automatický dojezd. Může to vůbec fungovat? Dá se to třeba nějak přes ten long coding? Ještě by mě zajímalo, ale to už mě tolik netrápí, jestli jde nastavit u toho corneringu vyšší rychlost než 60kmh. Aby to do zatáček svítilo i při vyšších rychlostech. I když jde o to, jestli by v těch zatáčkách bylo vůbec dostatečné natočení kol pro aktivaci té funkce. Díky za info.
  23. Super, díky moc za jasnou odpověď!
  24. Zdravím, prosím o radu. V autě mám Swing bez BT. Dá se vyměnit za verzi s BT? Bývá mikrofon osazen, nebo se musí dodělat? Pokud je na mikrofon natažená kabeláž, tak by to nemusel být problém.
  25. Dobrý den, ve fabii 3 mám rádio Swing bez BT. Stačí pro funkční Bluetooth vyměnit rádio za verzi s BT? Bývá mikrofon standardně osazen, nebo se musí přidat? Pokud jen mikrofon, tak to není problém, ale jestli i kabeláž, tak to nemá smysl..
×
×
  • Vytvořit nový...