Přejít na obsah

jiricek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jiricek

  1. Ahoj, mám to samé a vím ještě o jednom autu co to dělá. Sám jsem to řešil v servisu a na nic nepřišli, pokud zjistíš, co to dělá dej vědět. Já jsem vyměnil obě poloosy a stále to samé.
  2. Prosím, kde hledat závadu........ při spuštění předního stěrače mi vždy sepne zadní, přední nedokážu nikterak zapnout, ani ostřikovače.
  3. tak jsem se vrátil z dalšího servisu, podotýkám značkového a na nic opět nepřišli. Řekli, že tam je něco špatně, ale nepřišli na nic Dá se nějak problém diskutovat se přímo se škodovkou?
  4. Mám přídavné topení protože mám naftu. Přídavné topení se ale zapíná až po ujetí pár metrů, dá se nějak zapnou hned po startu? Ulehčilo by to rozmrazování
  5. když je v záběru, tak to nedělá. Představ si, že jedeš zatáčkou a než ti motor začne zabírat, tak se jeden okamžik točí stejně rychle jako kola. Vyvážený stav, tehdy to začne klepat.
  6. Zdravím, mám problém s klepáním něčeho na co nemůžou ani přijít technici v servise. Jedna se o fabii kombi 1,4tdi najeto 60tkm. Klepání se projevuje v nízkých otáčkách při průjezdu zatáčkou, levou či pravou je úplně jedno při přímém směru to nedělá. Motor se musí točit tak aby kola nebyla v záběru, prostě aby motor nezabíral jen se točil společně s koly. Klepání je v rytmu otáček motoru. Vyměnili už uložení obou poloos, dali mi je zpátky tím to není. Zkontrolovali na převodovce táhla. Stále na nic nepřišli. Napadá vás něco, co by to mohlo dělat? Zvuk je takový tupý, osobně se mi zdá, že se ozývá z motoru ze strany řidiče.
×
×
  • Vytvořit nový...