Přejít na obsah

Milos Vavrek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Milos Vavrek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Tak tento vikend som spravil aj neajke foto - vobec nelutujem volbu drahsieho i31 modelu - pekne vojde do kufra aj s batozinou (foto z nedele po odubytovani - nahadzali sme vsetko do kufra a sli si este spravit mensi cyklovylet na Beckov...)
  2. Tak nosic je uz doma... buduci tyzden si hadam najdem cas a otestujem... inac aj tych 16,5kg je vcelku dost vaha na manipulaciu a prenasanie / nasadzovanie... Takze som rad za tuto volbu :-)
  3. Tak alza nakoniec sklamala a nevie akosi nosič v rozumnom čase dodať (malo to byť do 4dni - dnes po 7mich som to zrušil). Nakoniec po dlhom pátraní a hľadaní dílera pre nosiče uebler som zistil, že BMW ich ma v ponuke, ale len i21 (pod vlastným označením bike carrier pro 2.0) ...A taktiež Ford, ktorý má aj i31: https://www.ford-prislusenstvo.sk/preprava/preprava-(%C5%A5a%C5%BEn%C3%A9-zariadenie)/zadn%C3%BD-nosi%C4%8D-na-bicykle/2241805 Na tuhovskej mi dali ešte 5% zlavu... Čiže vyšiel cca 741 eur. Budúci týždeň by mal prísť. Som zvedavý :) Ešte som dlho váhal nad f34 - ktorý je dizajnovo zhodný s i31 ale nemá vyklapanie nosiča s bicyklami... Je preto o 1,5kg ľahší a o 160€ lacnejsi... Ale asi by ma to časom stvalo ze sa neviem dostať do kufra...
  4. Super... Dik za info aj foto dokumentaciu... uz som ho objednal z alzy - maju ho tam za 499 EUR btw. hlavne si ho nezabudni roztiahnut... na tej poslednej foto ho mas este "poskladany"
×
×
  • Vytvořit nový...