Přejít na obsah

Iggan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Iggan

  1. Tak jsem konečně našel ten problém, byl to ten modrý drát ve svorkovnici mezi motorem a chladičem. Takže moc děkuji dotyčným za rady. Nebyt Vás tak to opravené nemám. V servise si s tím nevěděli rady. Ještě jednou díky.
  2. Myslel jsi jestli když zapnu klíček jestli mi svítí podsvícení?
  3. Aha, tak to ja se kouknu přesně na to bsg, ale každopádně když to zapojím tak maxik a vše ostatní jde. Jen to podsvícení.
  4. Víš, měl jsem namysli jestli by nešlo někde napíchnout podsvit a zapojit ho přímo do budíků, sice by to byla prasečina, ale pokud by to fungovalo.
  5. No ja tam měl úplně tu nejhorší. A tu jsme vyměnili za Bsg s C nakonci, pukud potřebuješ přesné označení tak se musím podívat.
  6. Ahoj, mám takový problém. Chci se optat jestli je možné zapojit budíky s maxikem když nemám komfortku. Vše mi funguje jen podsvícení budíků ne. Nevíte někdo jestli by to šlo nějak zapojit aniž bych musel kupovat komfortku? Hledal jsem a nic podobného nenašel, jestli to tu už bylo tak se předem omlouvám! Prosím o pomoc někoho kdo by věděl jak na to, díky.
  7. Koukám, že jsi Pardubák, nemůžem si dát rande a pokecat?
  8. Ahoj, teď jsem koupil ty samé věci které ty. Nemáš náhodou foto jak si to dělal? Kdes sehnal schéma zapojení?Díky za radu
  9. Kdyby byl vadný alternátor, tak by přece nepomohlo to přemostění z baterie na altik? Mám tam žárovku a ta plní funkci té kontrolky na paluboce. Když zajedu do škodovky tak mi snad na diagnostice řeknou čím to je,ne? V normálním servise mi tvrdili, že je to ta dioda. Myslíš teda, že je to blbost? já už fakt neví jak jinak to zjistit, asi mi nezbyde jiná možnost než zajít do Škodovky.
  10. Ahoj, mám problém s kontrolkou dobíjení, která je nefunkční a kvůli tomu to ani nedobíjí. Minulí týden mě kvůli tomu na Slovensku vezla odtahovka. A teď mám u motoru provizorně natažený dráty se žárovkou, která plní funkci kontrolky. Otázka zní: Dá se nějak sehnat ta žárovka na plošňák a vyměnit ji? Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...