Přejít na obsah

asvec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem asvec

  1. Ahoj mám OII tour 2010 a rovnaký problém - pred týždňom som prišiel ráno k autu a okná otvorené dokorán, tak som myslel že som nejako otvoril klučom vo vrecku, ale dnes ráno to isté .. Nemáš riešeníe ?
  2. Známá klasika , prohozené piny 4 a 7 na DIN konektoru - VW je má opačně takže tenkým nástrojem (zub. jehla zmáčkni zepředu z obou stran pinu zarážky (současně ho mírně tlač k sobě ) a pak potáhni ven prohoď a vuala .... Jinak pravda ten od zapalování musíš přivést od relátek - poz SB5 do roku výroby 2005 včetně, pozice SB9 od 2006 a zasadit do pozice pojistku H. Ostatně v návodu u origo rámečku to je :-)
  3. Pro OII je třeba pro např Climatic prohodit rámeček s mřížkou za typ :AZO 600 002, nebo 003 a pozor dodávají i jak se stalo mně verzi pro auto s držákem .. v manuálu je zapojení , pozor jen na prohozené piny (napájecí a spínání od zapalování ) toto je jiné u VW a ostatních rádií .. Baupunkt třeba hraje ale nedrží si hodiny a nastavení .. Cena rámečku je cca 940 k + 350 za montáž (dávali mi to do nového auta ..)
×
×
  • Vytvořit nový...