Přejít na obsah

jzet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jzet

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdarec, v moji O2 již jezdím nějaký čas (má 115 tis. km). V poslední době mě dost štvalo drnčení při cca 2500 ot./min. - většinou. Hledal jsem, podkládal různé kryty pěnovkou a nakonec vylučovací metoda odhalila stěrače - mám klasické Bosch Aerotwin. Nemáte někdo stejně špatnou zkušenost ? Nejsou to vibrace lišty o sklo (dělá to i např. při 60 km/h, podstané pro tento "úkaz" jsou otáčky motoru). Zdá se, že je to vibrace čepu který je zasunut v těle stěrače. Asi stěrače nechán vyměnit, mají ale max. 10 měsíců.
  2. Zdar, dnes mi v ramci zaruky vymenili RJ pro HF a je to OK. Ani se moc necukali. Pokud mate auto v zaruce doporucuji okamzite jit reklamovat.
  3. Ahoj, já mám MR2008, taky SE K750i, měsíc v provozu a naštěstí ani jedno samovolné odpojení HF-BT. No jeste aby se Ti to odpojovalo, kdyz mas MR2008... Dneska jsem zkoušel při vypnutí motoru nedávat klíček až do krajní polohy (pro vysunutí klíčku). Nechal jsem jej v poloze těsně před zapnutím zapalování (kontrolky se ještě nerožnou). Zdá se mi, že v této poloze se to HF neodpojuje (alespoň ne tak často). Budu to ještě zkoušet.
  4. Zdar, mne se to odpojuje taky, OII, MR2006, telef. SE K750i. Kdyz vypnu svetla, otevru dvere atd. V "servise" je to prekvapilo ?!?! Asi pujdu natvrdo do reklamace jako Diamant - budu chtít novou RJ.
×
×
  • Vytvořit nový...