Přejít na obsah

Trunda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Trunda

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím, mám stejný problém. Koupil jsem nový spínač bez regulace podsvitu a stejně mi budíky pořád nesvítí. Nemáte někdo tip, čim by to mohlo být. Octavie nafta 97. Díky. EDIT: Tak to bylo tím, že na novém ovladači nebyla regulace. V odladači jsem svorku pro zadní světlo proklemoval s osvětlením interiéru a je pokoj. Regulaci nepotřebuju.
  2. Zdravím všechny, tak jsem to nakonec dal do servisu a nechal si to porhlédnout komplet. Stěrače mi rozhýbali, měnili oba zadní tlumiče a ve předu ložiska a čepy. Oříšek byl prasklý, tak ho také vyměnili. Oprava byla cca za 7.5 tisíce. Ten předek je super, už tam neťuká vůbec nic, ale vzadu mi to začalo (hned po pár km) mlátit jako blázen, jsou to fakt takové duté rány, ani to nezní jako od kola, a na palubce se mi pro změnu rozsvítila červená kontrolka Airbagu. Mohlo by to mít souvislost se špatně zapojeným oříškem? Díky za podněty.
  3. Tak jsi měl pravdu, když klíčkem po nastartování pootočím zpět, cvakne relé a je to ok. Jako kdyby se nevracel. Co s tím? Vyměnit spínačku? Ad ty stěrače, v tom si měl také pravdu, i zde prosím o radu co s nimi? Ještě jednou díky.
  4. Děkuji za odpověď, zkontroluji ty relátka/spínací skříň. To s těma stěračema je dost divné, pamatuji si živě jak jsem předevčírem jsem ostřikoval okno a v poho , ale také zkontroluji. Ještě jednou díky. Dám vědět jak se to pohlo.
  5. Ahoj všem, od včerejška se mi děje divná věc. Když otočím klíčem rozsvítí se všechny kontrolky jak mají a stejně tak zhasnout. Pak nastartuji a v tu chvíly se roszvítí ABS a nejde nic (blinkry, stěrače, ...) palubka svítí normálně a palubní PC také funguje. Několikrát jsem vypnul a zapnul motor a přestalo to, po dalším nastartování znovu, po chvilce jízdy zase přestalo. Koukal jsem na pojistky a všechny se zdají být ok. Jo a taky jsem zjistil, že když nenastartuji a zkusím stěrače, tak jsou hrozně líný, prostě jdou neuvěřitelně pomalu. Vůbec nevím co to je Je to Oct I 97 rok 1.9 TDI 66kW Děkuji všem za případné rady.
  6. Zdravim, premyslel jsem o prestavbe na Xenonoy pomoci kitu, zjistil jsem ze asi zadny kit nema homologaci takze otazka zni jak moc po tom policiste jdou? Sli byste do toho?
  7. Trunda

    Octavia I 97

    Diky za rady a odpovedi. Jak se finacne pohybujou ciry predni lampy? Nikde jsem je nenasel, asi blbe hledam . A co ten XENON HIDH4-1 6000K (http://www.aukro.cz/item293492984_lepe_videt_bezpecneji_jezdit_xenon_kit_h4_1.html) docela se mi to libi, ale mam strach aby to pak nesajnilo moc a ja nesolnoval, nebo aby to vubec svitilo.
  8. Trunda

    Octavia I 97

    Tady to prodavaj http://www.tuning-in.cz/predni-svetla-skod...avia-97-00.html, ale nechce se mi verit. ze to bude vypadat jako na te fotce, preci z necirych lamp nemuzu samolepkou udelat takhle cire?? Mate nekdo zkusenosti, je to homologovane? Dalsi otazka je na prestavbovy kit z H4 na Xenon, je to rozumne? Nebude problem pokud pouziju kit a jetse prelepky? Moc diky za pripadne odpovedi.
×
×
  • Vytvořit nový...