Přejít na obsah

djdans

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil djdans

  1. mně zase rozčiluje jak mi praská a různá povrzává ve dveřích, konkrétně to slyším jakoby ze zámku, když přejíždím nějaké nerovnosti... zkoušel jsem to stříknout olejem ten zámek, ale moc to nepomohlo... ale je to strašné, ticho v autě, jenom ty přední levé i pravé dveře vržou, nemáte nějakou metodu na to?

    Tenhle problém sem měl taky - zámky. Ticho v autě a jakmile přišla nerovnost tak jako by se tam o něco třelo. Ale vyřešil jsem to jednoduše, právě uplně všechno jsem prostříkal směsí proti zarezávání, kličku na sloupku sem máznul trošku vazkou a vše přestalo, doopravdy jednoduchá oprava..

    Co mám ještě za problém, tak při otáčkách cca 1250 ot mi chvilinku rampluje řadička, nevím jestli pomůže rozdělat, promazat či poutáhnout něco?

    Jinak s nějakýma vrzotama si nedokáže nikdo poradit, kupříkladu když je tuhá zima, tak než se zahřeje auto, vrže všechno, co vrzat může. Známej do izolace vrazil 30tis. a stejně ničemu nepomohl, taková nechtěná rezonance bude všude, nedá se prostě docílit úplně tichého auta...

  2. Pokud nebrzdite (nejlepe vubec :unsure: ), da se vcelku bez problemu jezdit za ctyri litry. Ostatne kdyz na nadrz najedu 1400 km (viz avatar), tak to na tech 55 litru neni zase tak vysoka matematika...

    :palec2:

    Potvrzuji, když hrát na nízkou spotřebu, hraje všechno roli.. Když nižší, tak vůbec nebrzdit, jezdim po jablonci (sever čech) kratký vzdálenosti doma - práce- nákup atd. a sem vykolejenej, když mam víc, než 5 litrů, to sem asi někde dupal víc, než sem zvyklej, jinak pánové, když sem jel na návštěvu z jablonce do frýdku-místku, ještě ke všemu přes jeseníky, protože sem v hradci špatně odbočil, sem průměrnou spotřebu udělal 3,8l na stovák.

    Jestli si někdo stěžuje na spotřebu, tak sou dvě tři řešení: Buď seřídit motor pořádně, seřídit si nohu pořádně, nebo obojí dvojí dohromady. Většinou to je ale řidičem ;-) na 95%.

    Taky nezapomeňte, že v zimě se spotřeba navýší - zimní pneu většinou větší odpor, pokud nejezdíte kupříkladu na nokianech WRG2 s luxusním vzorkem (mohu doporučit). Jaká koliv nástavba (zahrádka...) další odpor, otevřené okno/a další odpor, před křižovatkou brzda taky špatně- podřadit... A hned musí být líp ;)

  3. B) Takže šťastně po výměně a můžu doporučit:

    BP Energear SGX SAE 75W90 API GL-4+, samozřejmě s koncernovým schválením VW 501.50 (G50).

    Velmi kvalitní a hlavně značkou prověřený olej, litr za 315Kč. Pakliže by jste měl někdo zájem, můžu poslat poštou litrů kolik bude chtít. krupka.d@email.cz

  4. Taky bych se dotázal na jedno - Rádio úplně v pořádku zapojené, avšak při jízdě ztrácí signál a pochopitelně docela hnusně tím i chrčí. Když jsem kontroloval napětí co jde zesilovač do antény, naměřil jsem max. myslim 3,99 + - něco okolo, ALE, nemělo by to být daleko více? má někdo podobné problémy popř. jak je vyřešil..? Díkes

×
×
  • Vytvořit nový...