Přejít na obsah

michal76

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem michal76

  1. michal76

    Autobaterie

    OK. nechám tedy nastaveno na Fleece. Díky
  2. michal76

    Autobaterie

    Zdravím, dokáže mi zde někdo poradit ? Musel jsem ve svém Scoutu vyměnit originální baterii, která byla AGM, zakoupil jsem tedy stejný typ , ale jiného výrobce ( Exide ) a v servisu byla provedena výměna včetně nakódování. Teď jsem přes VCDS zjistil, že v nastavení typu baterie je uveden typ Fleece a ne AGM, proto se chci zeptat zda je potřeba změnit typ na Binary-AGM nebo mohu ponechat Fleece ? - nevím jaký je v tom rozdíl ?
  3. Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za názory, byl to skutečně el. uzaviratelný ventil topení. Škoda, že mě to stálo zbytečný proplach a výměník topení ? . No někde se to musí naučit, jen jsem to musel bohužel zaplatit já. ?
  4. Takže dnešní posun, prý zjištěn vadný uzavírací el. ventil topení a po výměně již plně funkční, takže uvidíme ráno jestli se vše již servisu povedlo a auto bude topit ☺️. pokud to bude bude jen tento ventil tak je k to zasmání, že to nikdo neodhalil dřív.
  5. Na čerpadlo jsem je upozorňoval, ale tvrdí, že je v pořádku. Termostat mě taky napadnul, ale tento motor ho prý, už nemá a je místo něj nějaký regulátor. Jinak motor se nepřehřívá. Jakmile se motor ohřeje tak pak už auto topí celý den. Problém zase nastane až ráno.
  6. Ahoj, obracím se tu na vás s prosbou o radu: koupil jsem octavii scout 3, dsg, 1,8 tsi, r.v. 2014 s webastem a nyní jsem zjistil jak auto špatně topí. Když po ránu zapnu nezávisle topení tak se spustí na cca. 3 min. a pak se vypne, při načtení zjištěna příliš vysoká teplota vody, a další problém je, že když následně nastaruji a jedu tak teplota vody se zvedá před očima, ale v autě bych zmrznul. Auto začne topit, až tak za 15 km. Následoval odvoz auta do autorizovaného servisu Škoda, kde bylo doporučený proplach topného systému ( za cca 3 tis. ), a když to nepomůže tak výměna výměníku tepla topení ( 4500 tis. ), prý se na můj vůz stahuje TPI předpis, který vydala Škodovka. Řekl jsem, že se mi to nezdá na vadnou kapalina, na kterou trpí dieslové motory, ale bylo mi sděleno že se musí postupovat dle vydaného servisu, no a šlo se na věc, samozřejmě výplach bez výsledku, takže následovala výměna topení a světe div se, zase bez výsledku. Nyní to již řeší přes konzultaci s fabrikou, ale prý je vše funkční, akorát to netopí, což sami uznali, když jsem jim tam vůz nechal. Proto to se tu na vás obracím zdali jste někdo neřešil něco podobného - Budu rád za každý nápad ?
×
×
  • Vytvořit nový...