Přejít na obsah

Josef Novák

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Josef Novák

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Je to po chipu. Asi to budu muset zmerit na brzde.
  2. Naměřil jsem o hodně víc než jsem čekal, proto se ptám jakej je rozptyl u toho měření.
  3. Zajímalo by mě jak moc je přesné měření výkonu za jízdy přes supervag nebo co to bylo, prostě přes diagnostickou zásuvku a notebook. Bylo to na 3. rychlostní stupeň. Jsou nějaké věci které to ovlivní? Jako váha atd? Nějak se mi to nezdá. Díky
  4. Je to pravda, určitě by to bylo lepší se domluvit tak aby každej dojel tam kde je mu to blíž. Ještě by to asi chtělo víc lidí, nemusí to být jen fabie, takže jestli znáte někoho třeba s oktávkou, kdo má zájem, může se přidat.
  5. Nového není zatím nic, ale napište mi přesně motorizaci ať můžu panu Jandovi poslat email a dohodnout cenu. Já začnu: Fabia RS 1,9tdi 96kw r.v. 03
  6. Vidím, že zájemců je více a to je dobře. Byl bych pro to Brno, ale můžete pls napsat předběžně o jaký chip máte zájem ať vím kolik je teda lidí? Chip na benzínový motor není až tak drahý, ale já mám tdi a tam je ta cena vysoká, proto by se sleva hodila.
  7. Nepřemýšlíte o tom udělat zase někdy hromadně chip třeba u cimbu kvůli slevě? Již před rokem se tady něco takového konalo, ale bohužel jsem to nestihl. Měl by ještě někdo zájem?
×
×
  • Vytvořit nový...